S-a APARAT cu spray cu piper de atacul unui imigrant, acum are de a face si cu POLITIA

externe

O tanara din Danemarca a ajuns in atentia politiei, fiind pasibila de amenda, dupa ce a folosit un spray cu piper ca sa se apere de agresiunile sexuale ale unui imigrant.

Tanara, in varsta de 17 ani, a fost atacata in apropierea unui centru de refugiati din orasul Sonderborg de catre un barbat „care vorbea in engleza”. Individul a trantit fata la pamant si a incercat sa o dezbrace. Disperata, ea s-a aparat cu un spray cu piper.

Acum fata se afla in atentia politiei pentru ca a utilizat o arma ilegala. Ea este pasibila de o amenda de 500 de coroane (aproximativ 70 de euro). „Posesia si utilizarea unui spary cu piper este ilegala, cel mai probabil va fi amendata”, a declarat purtatorul de cuvant al politiei locale, Knud Kirsten, citat de Daily Mail.

Cel care a atacat-o pe fata a disparut iar politia nu a reusit inca sa il identifice. Acest caz a starnit revolta in Danemarca, unde tot mai multe femei se plang ca au cazut victime ale agresiunilor sexuale comise de refugiati. La inceputul acestei luni, mai multe femei din Sonderborg au depus plangeri pentru ca au fost hartuite de imigranti.

Mai multe cluburi din acest oras au decis deja sa interzica accesul barbatilor care nu vorbesc daneza, germana sau engleza.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: