„Aparati un IMPOSTOR”. Mii de romani PROTESTEAZA in strada fata de ticalosia parlamentarilor – VIDEO

news

Mii de romani au iesit in marile orase pentru a protesta fata de decizia senatorilor PSD si ALDE de a-l scapa pe Gabriel Oprea de urmarirea penala in cazul mortii lui Bogdan Gigina.

UPDATE Peste 2.500 de protestatari au strigat „PSD, ciuma rosie” in Bucuresti.

18.00 In Bucuresti, in apropierea Senatului, s-au strans in jurul orei 18.00 cateva sute de oameni, insa protestatarii continua sa vina in numar mare.

La Cluj circa 200 de persoane scandeaza „DNA nu te Oprea!”, „Solidaritate!”, „Cercetati nu imunizati”, „Cine nu sare nu vrea schimbare”, potrivit corespondentului actualdecluj.ro. Printre protestatari sunt mai multi bicliclisti si cativa oameni cu copii.

Sute de oameni s-au adunat si in in Piata Operei din Timisoara.

timisora

La Constanta, in parcul Primariei, s-au adunat in jur de 20 de persoane care protesteaza pasnic, scrie Ziua de Constanta.

Zeci de oameni s-au adunat si in Piata Sfatului din Brasov si cer ca Oprea sa renunte la imunitatea parlamentara pentru a putea fi anchetat. Manifestantii striga „Rusine Oprea” si flutura pancarte cu mesaje precum „Parlament Penal”, „Oprea Anchetat”, „Egali in fata legii” si „Absent nemotivat 364 de zile. O zi am fost la parlament sa-mi votez pensia speciala”, relateaza Adevarul.

Mitinguri sunt anuntate pe Facebook in mai multe orase: Timisoara – Piata Operei, Brasov – in fata Prefecturii, Constanta – Parcul Primariei, Cluj – Piata Unirii, Craiova – Piata Mihai Viteazul, Iasi – Piata Unirii.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: