Apel: „Ciuma rosie vrea sa puna mana pe Piata Victoriei. Abandonam?”. Gelu Visan a primit autorizatie de la Firea sa ocupe zona #Rezist

news

Protestatarii #Rezist care continua sa vina in Piata Victoriei seara de seara atrag atentia ca Gelu Visan si manifestantii sai pesedisti apar tot mai des in Piata Victoriei, ei obtinand pentru duminica o autorizatie din partea Primariei Generale pentru un nou „protest”.

„Ciuma rosie condusa in strada de Gelu Visan(!!!?) a inceput sa acapareze incet-incet Piata Victoriei. In baza unui ‘protest spontan’ declarat la fata locului, jandarmilor, cand de fapt era anuntat cu o saptamana inainte pe FB, Gelu Visan, comandantul gastilor de ciumati, sustine PE FATA penalii si pune presiune pe Guvern si Justitie. Saptamana trecuta i-am scos din piata, noi cei de acolo-5 sau 6 oameni.Duminica au anuntat un protest ‘autorizat’ spun ei, tot in Piata Victoriei. Vor sa puna mana pe piata! Asta e schema.

Ce facem? Ne uitam la ei? Abandonam? Ii lasam sa castige iar? Daca au autorizatie asa cum sustin, este o incalcare a legii, pentru ca Firea nu poate sa dea o autorizatie intr-un loc in care exista notificare legala pana la sfarsitul anului.Va asteptam in piata la ora 18.00, cf notificarii legale a prezentei noastre acolo.

Duminica 23.02.2020, ora 18.00 veniti in piata! Ne aparam cei 3 ani petrecuti in strada, ne aparam normalitatea”, se anunta pe pagina Vocea Strazii, care continua sa transmita in fiecare seara din Piata Victoriei.

Duminica, cateva zeci de pensionari dirijati de Gelu Visan si Codruta Cerva, au manifestat impotruva DNA si a lui Klaus Iohannis.

„Am iesit aici pentru domnul Beuran si pentru domnul Arafat”, a spus Codruta Cerva. „Din sursele pe care le avem, saptamana viitoare va fi executat si domnul Arafat, asa cum a patit doctorul Beuran”, a mai sustinut Cerva.

Pensionarii au scandat agramat „Beuran si Arafat, sanatatea a salvat”, „Justitie, nu executie” si „Libertate pentru Beuran”. De asemenea, ei au scandat si „Jos guvernul dictator!” si „Nu ne condamnati la moarte”.

Citeste si: Protest anti-DNA cu pensionari dresati: „Hai, doi, trei si: Libertate pentru Beuran! Hai, mai cu forta!” – Video

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: