Apel la solidarizare in fata „prigoanei” PSD: „Noua realitate nationalist-iliberala pe care PSD ne-o pregateste frizeaza absurdul”

politica

Deputatul USR Cristian Ghinea a declarat miercuri, referitor la faptul ca europarlamentarul Cristian Preda a fost chemat la Consiliul de Onoare al Ordinului ”Steaua Romaniei”, fiind acuzat de neglijarea interesului national si defaimare, ca este solidar cu acesta, afirmand ca “noua realitate nationalist-iliberala pe care PSD ne-o pregateste frizeaza absurdul”.

„Ma solidarizez cu Cristian Preda. Noua realitate nationalist-iliberala pe care PSD ne-o pregateste frizeaza absurdul. Europarlamentarul independent Cristian Preda s-a trezit convocat in fata Consiliului de Onoare al ordinului ‘Steaua Romaniei’, pentru a raspunde unui denunt care il acuza ca ar fi ‘denigrat Romania’ atunci cand a criticat guvernele PSD-ALDE in Parlamentul European”, a scris Cristian Ghinea pe contul sau de Facebook.

El mentioneaza ca Preda va fi audiat de Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu si doctorul Bradisteanu, numind situatia „jenanta” si „trista”.

„Va fi anchetat de o comisie din care fac parte, printre altii, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu si doctorul Bradisteanu, fost senator PSD, condamnat definitiv pentru favorizarea infractorului, in dosarul Nastase. Cei trei ar trebui sa apere Romaniei. Primarita care nu face nimic la Bucuresti decat briz-brizuri si comunicate de presa, academiciana care a ingropat reforma educatiei si un corupt condamnat de justitie apara onoarea Romaniei in fata celor care spun adevarul. Jenant, trist, penibil. Cand libertatea este atacata, trebuie sa fim solidari”, a mai adaugat Ghinea.

Europarlamentarul Cristian Preda a fost chemat la Consiliul de Onoare al ordinului Steaua Romaniei, fiind acuzat de neglijarea interesului national si defaimare, in urma criticilor aduse in Parlamentul European guvernelor Grindeanu si Tudose, el spunand ca „prigoana a inceput” si ca trebuie sa raspunda unui denunt ”care reia acuzatiile PSD-ALDE de defaimare a tarii”.

„Prigoana a inceput. Intrucat am criticat in PE guvernele Grindeanu si Tudose, sunt chemat in fata Consiliului de Onoare al ordinului Steaua Romaniei, pentru a raspunde unui denunt care reia acuzatiile PSD-ALDE de defaimare a tarii. Ma vor judeca: Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, doctorul Serban Bradisteanu (da, acela condamnat!), Mircea Geoana, fostul director SRI Costin Georgescu si generalul Degeratu. Consiliul e prezidat de fostul presedinte al Academiei, Ionel Haiduc”, a scris europarlamentarul Cristian Preda, miercuri, pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: