Apel ridicol al lui Pandele catre sociologi: „Va rog sa o scoateti pe Gabriela Firea din sondaje pentru ca avem copii mici”

news

Primarul din Voluntari, Florentin Costel Pandele, a lansat un apel catre sociologi sa nu mai masoare popularitatea sotiei sale, Gabriela Firea, pentru ca ii este frica de DNA.

”Ii rog cu ocazia asta pe cei care au casa de sondaj sa incerce s-o scoata pe Firea din sondaje, pentru ca avem copii mici”, a declarat Pandele intr-o emisiune la Romania TV, filmata in biserica din Voluntari.

Pandele a explicat apoi cat de riscanta este meseria de primar.

„Viata primarilor nu este una usoara. A fi primar, astazi, este foarte dificil. Eu m-am pregatit pentru profesia de marinar de la varsta de 15 ani. Am citit undeva ca marinarii sunt oameni pe care nu i-a mai inghitit pamantul. Din cate meserii sunt pe pamant, ei au ales sa plece pe mare. Perceptia romanilor despre aceasta meserie nu este una foarte buna. In schimb, a fi primar astazi este mult mai dificil decat a fi marinar, fie ca esti comandat sau simplu marinar, pe o nava care se gaseste in furtuna. De ce? Pentru ca atunci cand plecam de acasa, ma gandeam ca poate nu ma mai intorc la copiii mei. Astazi, a fi primar, traiesti cu aceeasi temere: pleci de acasa si nu stii daca te mai intorci la copiii tai”, a mai declarat Florentin Pandele.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: