APELUL unui cunoscut realizator TV: „Domnule Iohannis, luati mitomanul de zgarda si OUT din Palatul Victoria”

news

Realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa il debarce de la Palatul Victoria pe Victor Ponta, altfel „va va impinge pe scari el, din spate, ca e lipsit de curaj”.

„Desi nu si-a rezolvat in fata alegatorilor deviatia de sept politic cu care s-a ales in urma contactului cu 6,3 milioane de romani aflati in spatele lui Klaus Iohannis la alegerile din 16 noiembrie 2014, si crede ca tara a uitat cata mitocanie a afisat ca lider trist al noii generatii, Victor Ponta se comporta ca si cand ar mai putea cineva sa creada, auzindu-i fornaitul, ca e Maria Tanase in ‘Ciuleandra’. Dupa 6 luni, premierul recidiveaza in minciuna. Cine credea ca s-a schimbat trebuie sa isi recunoasca naivitatea. Noiembrie 2014, Ponta: ‘nu exista probleme la votul din Diaspora’, ‘au fost provocari’, ‘acuzatiile sunt bufonerii’. Mai 2016, acelasi Ponta: ‘cozile la cardul de sanatate, o minciuna’, ‘sunt dezinformari si lobby’.

… Sunt ingrozit! I-as spune atlet al mitomaniei, dar l-as jigni pe Usain Bolt dar si pe distinsa Doamna Doina Melinte. Intr-o tara normala, in care functiunea sanitara a civismului n-ar fi slabit nepermis, Victor Ponta ar fi in cel mai bun caz un dosar patologic. Asa, e expresia unei inertii care ne va costa. Nici nu indraznesc sa ma gandesc cat….. Domnule Presedinte Johannis, GATA, luati mitomanul de zgarda si OUT din Palatul Victoria, lunile de miere s-au terminat. Nu il veti lua Domnia Voastra, simplu, va va impinge pe scari el, din spate, ca e lipsit de curaj, undeva prin primavara lui 2017 adica la cateva luni dupa ce inadecvatii de la ‘partidul dodolot’ vor pierde alegerile locale si apoi pe cele generale. Cu un asa Cod Electoral nici ca se poate altfel! Va garantez. Am scris ca sa ramana docomentu'”, a publicat Rares Bogdan pe realitatea.net.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: