Apocalipsa lui Ghita. Cate casete cu dezvaluiri ale fostului deputat stau sa fie difuzate la RTV. Reactia DNA

politica

Surse citate de Antena 3 sustin ca la sediul Romania TV se afla peste 20 de casete cu dezvaluiri ale fostului deputat Sebastian Ghita. DNA ar fi facut deja demersuri pentru a intra in posesia acestora.

Continutul casetelor este stocat pe 20 de stick-uri, mentioneaza sursele. Doi ofiteri ai DNA Ploiesti ar urma sa soseasca la asediul televiziunii lui Ghita pentru a intra in posesia inregistrarilor.

La aproape o saptamana de la disparitia sa, Romania TV a difuzat o inregistrare cu Sebastian Ghita. RTV sustine ca aceasta ca a fost lasata la redactie de politician in urma cu o saptamana.

„Daca inregistrarea a inceput sa ruleze, lucrurile nu mai sunt bine deloc. Ce se intimpla azi in Romania e o chestiune de nedescris. S-a incercat deja si poate ca se va reusi zdrobirea vointei romanilor si intoarcerea votului pe care acestia l-au dat masiv in favoarea dezvoltarii, unor oameni care sa construiasca si sa dezvolte Romania. DNA e instrumentul folosit de mai marii zilei si de catre interese straine. Dragnea, care conduce PSD, a fost santajat si amenintat si presat sa nu devina premier”, a spus Ghita in inregistrare.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , , ,


Comentarii: