„Apple va DISTRUGE operatorii TV prin cablu”. Producatorul iPhone se lanseaza pe piata de televiziune

pagina verde

Compania americana Apple va lansa in aceasta toamna si un serviciu de televiziune. Analistii se asteapta ca operatorii TV prin cablu sa se confrunte apoi cu mari probleme.

„Apple va lansa un serviciu TV ce ar putea distruge firmele de cablu”, este titlul din publicatia americana Business Insider.

Potrivit Walt Street Journal, citat de Mediafax,  noul serviciu va include 25 de canale, prezentate de difuzori de renume de pe piata americana, precum ABC, CBS si Fox, si va fi disponibil pe toate dispozitivele mobile care functioneaza pe baza sistemului de operare iOS dezvoltat de grupul Apple, inclusiv pe iPhone, iPads si box-seturile Apple TV.

Apple negociaza cu Walt Disney Co, CBS Corp si Twenty-First Century Fox Inc, dar si cu alte companii de pe piata media, pentru a oferi clientilor sai un pachet initial „subtire”, care va include televiziuni cunoscute, precum CBS, ESPN si FX, alegand sa nu includa mai multe posturi mici in pachetul sau standard, precizeaza WSJ.

Aceeasi publicatie americana spune ca grupul Apple, care va taxa noul sau serviciu cu un tarif cuprins intre 30 si 40 de dolari pe luna, isi va anunta noul produs in iunie si il va lansa in septembrie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: