„Apuca-te de munca, nu mai fi vagabond!”. O noua iesire golaneasca a deputatului PSD Mitraliera. Malin Bot a sesizat Politia

news

Deputatul PSD Catalin Radulescu a avut o noua iesire golaneasca, de data aceasta fata de Malin Bot. Bot l-a surprins pe Badulescu intr-o benzinarie si l-a intrebat despre purtatul mastii de protectie. Radulescu a reactionat cu jigniri.

”De ce nu te acum duci in Piata Victoriei? Mi-au spus ca te iau la bataie, daca te prind pe acolo!”,  s-a rastit Radulescu catre Malin Bot.

„Cand i-am raspuns ca replica lui confirma faptul ca PSD e in spatele acestor adunari, din moment ce el are astfel de discutii cu organizatorii, si-a dat seama ce a facut. A tulit-o in masina, la plecare aratand semne obscene, ca raspuns la o alta intrebare a mea si anume ce le recomanda sustinatorilor PSD cu privire la masca. Totul s-a petrecut in aceeasi benzinarie in care recent a mai facut scandal deputatul PSD si s-a ales cu amenda”, a relatat Malin Bot.

„Apuca-te de munca, nu mai fi vagabond”, i-a spus Radulescu lui Malin Bot.

Malin Bot a anunta ca va sesiza Politia.

„Voi transmite Politiei imaginile cu solicitarea sa-l amendeze pe Radulescu conform legislatiei care sanctioneaza adresarea de semne obscene in spatiul public.

Conform Codului Rutier: savarsirea de catre conducatorii de vehicule sau pasagerii acestora de gesturi obscene (…) constituie contraventie si se pedepseste cu amenda din clasa a IV de sanctiuni, respectiv cu o suma cuprinsa intre 945 si 2100 de lei.

Dincolo de amenda, cel mai important aspect este calitatea foarte joasa a parlamentarilor PSD care astfel de comportament inteleg sa aiba in spatiul public. Practic PSD a bagat interlopi in Parlament”, a mai spus Malin Bot.

Mai mult despre: ,

Comentarii: