„Ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine”. Firea anunta de ce a refuzat sa mearga la nunta fiului lui Dragnea

politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a precizat, la TVR 1, ca le-a promis fiului lui Liviu Dragnea si prietenei acestuia ca va oficia cununia civila, dar participarea la nunta ar fi insemnat sa ii fie rusine de ea, avand in vedere discutiile si mesajele pe care le-a avut cu Liviu Dragnea. Totodata, primarul a precizat ca decizia de a nu participa la eveniment a fost luata in familie, nedorind sa fie “ipocriti” si sa participe la o nunta doar de dragul aparentelor.

“Am promis celor doi tineri ca voi oficia cununia civila cu mult inainte de a avea ultimele discutii cu domnul Dragnea, din care a reiesit ca nu va schimba nimic in atitudinea fata de mine, si am vrut sa ma tin de cuvant fata de cei doi tineri, pentru ca ei nu au nicio vina si in continuare consider ca nu am facut un lucru rau. Ar fi fost urat din partea mea sa nu oficiez cununia civila, dar a fi mers la nunta si a fi stat la masa, a socializa, manca, a dansa, a ma simti bine, ce face omul la nunta, ar fi insemnat sa imi fie rusine de mine, avand in vedere discutiile si mesajele care se intamplase intre mine si domnul Dragnea”, a afirmat Gabriela Firea, intrebata de ce nu a participat la nunta fiului lui Liviu Dragnea, scrie news.ro.

Ea a afirmat ca decizia de a nu participa la eveniment a luat-o in familie, nedorind sa fie “ipocriti” si sa participe la o nunta doar de dragul aparentelor.

“Decizia de a nu participa a fost luata in familie, in primul rand pentru a nu fi ipocriti si sa mergem la o nunta de dragul aparantelor. Si intr-o relatie personala, si intr-una profesionala, a salva tot timpul aparantele inseamna a ajunge intr-o fundatura, si eu am decis sa nu mai fiu in acesta fundatura de dragul aparentelor, de a le salva si de a ne preface ca totul este bine, curge lapte si miere, ca este roz, ca pe urma eu si colegii mei din tara sa decontam un management defecuos al domnului Dragnea”, a mai spus Firea.

De asemenea, Firea a spus ca fostul premier Mihai Tudose a fost invitat si el la nunta, dar nu a participat.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: