„Ar fi un record pentru noi”. Iohannis, declaratie la sediul PNL care deprima si mai rau PSD-ul

politica

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat, duminica, pentru o jumatate de ora la sediul PNL, unde a avut o intalnire cu staff-ul de campanie.

„Prezenta buna si sper in mai mult. In Diaspora e foarte buna si si aici sunt perspectivele unei prezente chiar mai mari decat in primul tur, ceea ce ar fi, evident, un nou record care pe noi ne-ar bucura foarte mult”, a declarat Iohannis la iesire.

Prezenta la vot, la ora 13.00, era de peste 4 milioane de alegatori.

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a votat, duminica, la Sibiu, si a lansat un indemn populatiei pentru a iesi la vot.

Carmen Iohannis a ajuns la sectia de votare de la Scoala Gimaziala nr. 4 din Sibiu dupa ce, inainte, a fost la biserica.

Sotia presedintelui a spus, la iesirea de la urne, ca se simte bine pentru ca a votat. ”Am votat si ma simt bine. Va invit pe voi toti, dragi romani, sa veniti la vot, sa nu subestimati ziua de astazi, importanta ei si sa o transformati intr-o zi de glorie. Doamne-ajuta!”, a spus sotia presedintelui, citatad e Mediafax.

Intrebata daca are emotii, sotia presedintelui a raspuns afirmativ. „Da, bineinteles! E o zi foarte importanta”. Carmen Iohannis a spus ca deocamdata a decis sa astepte rezultatul alegerilor de acasa, din Sibiu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: