Arafat, facut praf de MEDICI: „S-a dat cu PSD-ul, e milionar in euro. Nu-l intereseaza de noi”

news

Medicul Raed Arafat este acuzat de zeci de colegi doctori ca nu se implica deloc in problemele lor, legate de salarizarea extrem de proasta, si ca isi urmareste doar propriile interese. „Acum vreo 2 ani, unii dintre noi au iesit in strada pentru el, insa constat ca pe el il doare in fund de colegii de breasla”, scrie unul dintre medici.

Pe un grup online, specializat in problemele sistemului medical, doctorii se arata revoltati fata de lipsa de implicare a colegului lor, Raed Arafat, in negocierile care au loc acum in privinta salarizarii medicilor.

„Intrebare de 1 milion de dolari: Unde e Arafat? Si de ce nu ia nici o pozitie vis-a-vis de tot ce se intampla?”, a intrebat doctorul Iulian Mihaila. Raspunsurile nu au intarziat sa vina, iata mai jos ce cred doctorii despre Raed Arafat.

Cristina Burghina: Este la Interne si are grija de privat-sa aiba contracte cu serviciile judetene de ambulanta, conform deciziei prelucrate in spitale in urma cu cca 1 saptamana..

Alianta Medicilor: Arafat tot cauta planorul cazut de aproape 2 saptamani.

Marian Stamate: Da, il cauta. Ca si pe Aura Ion. Pai, cind esti colonel, taci.

Dumitrescu Dan: Acum vreo 2 ani, unii dintre noi au iesit in strada pentru el, insa constat ca pe el il doare in fund de colegii de breasla

Vali Dirnu: Toate megahotiilor din tara asta s au facut de guvernantii romani cu complicitatea unor arabi

Flavia Grosan: Vreo interventie ceva, unde este nevoie de reclama pentru ambulanta proprie…..

Robert Sic Grosu: Mai cumpara un elicopter :))

Alina Verzea: Arafat nu a tinut niciodata cu medicii din Romania…nici cu ai lui (urgentisti) nici cu ceilalti… el isi vede de interesele lui si ale Fundatiei pe care o conduce… nu uitati ca o mare parte a defaimarii corpului medical romanesc ii apartine… el este Zeul Rosu pentru cei necajiti care adora spectacolul!!!

O doctorita care l-a cunoscut bine pe Arafat, Camelia Petre, vine cu noi detalii:

„Arafat este de mult vindut Psd-ului, este un personaj ciudat, eu am fost colega cu el pana in anul 3 la Cluj cand a ramas repetent din cauza morfopatologiei. S-a transferat apoi la Tirgu Mures. Cand a venit la Sibiu unde eu profesez am vrut sa dau mina cu el, nu-l mai vazusem din facultate si s-a dat la o parte si mi-a spus acum muncim n-avem timp de prostii. Cam asta a fost intilnirea. Raed Arafat este milionar in euro a condus ani de zile fundatia SMURD UNDE toti ne-am donat impozitul anual si el si cativa in jurul lui s-au imbogatit. Il doare pe el la basca de salarile noastre mizerabile”, a dezvaluit aceasta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: