Are un copil de 14 ani iar sotul sau decedat este BATJOCORIT de Antena 3: „Vodafone, de ce sustii financiar aceasta televiziune?”

news

Camelia Tabacu, sotia celebrului jurnalist Horia Tabacu, decedat in urma cu un an, solicita companiei Vodafone sa isi retraga publicitatea de la Antena 3 pentru ca realizatorii acestui post batjocoresc memoria sotului sau.

Camelia Tabacu a postat un mesaj emotionant pe pagina de Facebook a companiei.”Sunt mama unei fetite de 14 ani al carei tata, mort de un an, este batjocorit de angajatul unui infractor condamnat la zece ani de puscarie, fost turnator la SECURITATE, pentru ‘vina’ de a fi semnalat, cu ironie, derapajele mediatice ale unor jurnalisti. Vodafone, cum comentezi terfelirea publica a memoriei unui om care nu se mai poate apara? De ce ai ales sa te asociezi cu asemenea persoane? de ce sustii financiar o televiziune unde sunt linsati toti adversarii infractorului?”, este mesajul Cameliei Tabacu.

tabacu

In urma cu doua zile, la implinirea unui an de la decesul jurnalistului, Mircea Badea a tinut sa comemoreze si el batjocoritor tristul eveniment.

badea tabacu 2

Desi nu a comentat nimic, aceasta postare are legatura cu un mesaj transmis imediat dupa moartea jurnalistului, cand Badea si-a manifestat deschis satisfactia.

badea tabacu

Camelia Tabacu a tinut sa precizeze ca sotul sau nu a scris niciodata „injuraturi baloase” la adresa nimanui.

De zile bune o tine asa. Depaseste cu mult puterea mea de intelegere si toleranta. A trecut un an si el minte in…

Posted by Camelia Tabacu on Tuesday, March 1, 2016

Vodafone nu raspuns la mesajul Cameliei Tabacu. Pe retelele de socializare are loc o campanie de boicotare a brandurilor care se promoveaza pe Antena 3. Pana acum au anuntat ca isi retrag reclamele de pe acest post doua mari companii, Raiffeisen Bank si Telekom Romania.

Citeste si: Boicotul are SUCCES. Dupa Raiffeisen, si Telekom isi RETRAGE reclamele de la Antena 3. Gadea ameninta cu procese

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: