Are PENSIE de numai 547 de lei, insa a donat 300 de lei pentru „nenorocirea de la Colectiv”

news

Gest emotionant din partea unei batranici dintr-un sat romanesc. Desi are o pensie foarte mica, mamaia Parascheva si-a donat mai bine de jumatate din bani pentru a ajuta victimele tragediei de la Colectiv.

„Mamaia Parascheva” are 85 de ani si a ramas profund impresionata de drama de la Colectiv. Dintr-o pensie infima, asa cum au majoritatea celor care au lucrat in fostele CAP-uri, ea a donat 300 de lei pentru a-i ajuta pe cei raniti in incendiul de la Colectiv. Gestul ei a fost anunta pe Facebook de catre nepoata sa, Oana Botezatu.

„Mamaia Parascheva este mamaia mea. Una dintre ele. Are 85 de ani si o pensie de 547 de lei (200 de lei de la CAP, restul – de urmas, de pe urma bunicului, mort in urma cu vreo 30 de ani).

Mamaia Parascheva – de la Ivesti, Vaslui – a donat, din pensia ei, 300 de lei pentru ‘nenorocirea de la Colectiv’. Banii i-a pus fiul ei, unchiul meu, intr-un cont pe care l-a vazut mamaia in zilele alea la televizor. ‘Am trimes si eu cat am putut. Cum sa nu trimet?! Locul ala unde au ars se chema ca locul in care am muncit noi: Colectiv'”, povesteste Oana Botezatu pe Facebook.

mamaie

Tanara si-a exprimat speranta ca banii bunicii vor fi utilizati cum trebuie.

„Ea si-a facut partea ei de bine. Eu m-am bucurat sa aflu asta.┬áSi m-as bucura si mai tare sa stiu ca banii lor, ai celor multi care au donat, au ajuns acolo unde trebuie”, a mai scris Oana Botezatu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: