Arhitect, amendat cu 1.000 de lei de Politie pentru ca i-a cerut unui individ sa isi poarte corect masca. Val de injuraturi online la adresa arhitectului

news

Un arhitect din Bucuresti anunta pe Facebook ca a fost amendat de Politie cu 1.000 de lei dupa ce i-a atras atentia, intr-un Mega Image, unui cumparator sa poarte masca peste nas. Mesajul a arhitectului a starnit un val de comentarii delirante, in care este injurat pentru ca nu si-a vazut de treaba lui.

„Azi am luat amenda 1000 de lei de la Politia Romana pentru ca am atras atentia cuiva in Mega Image sa-si traga masca peste nas. Pentru ca individul a reactionat urat, injuraturi, amenintari, etc… cei de la Mega Image au devenit atenti (multumesc!) si au observat ca ma astepta afara. Mi-au cerut sa raman inauntru si au chemat politia.

A venit un echipaj care l-au amendat atat pe recalcitrant cat si pe mine pentru tulburarea linistii publice, cu cate 1000 de lei. Politistul care a scris procesul verbal mi-a explicat ca si pe el l-ar fi deranjat sa-i atrag atentia sa poarte masca corect.

‘- Pai ati fost chemat pentru ca mi-a fost pusa in pericol siguranta personala iar dumneavoastra imi dati amenda pentru ca i-am atras atentia sa poarte masca corect?

– Daca vreti sa fiti in siguranta, stati acasa si comandati de la Glovo’”, a relatat Gabi Hirit pe Facebook.

Mesajul lui Hirit a provocat o furtuna de comentarii foarte agresive. Sute de oameni ii spun ca trebuia sa isi vada de treaba lui si car ar fi meritat sa fie batut pentrru ca a „invadat” spatiul altcuiva.

Mai mult despre:

Comentarii: