Arma IADULUI. Rusia ameninta cu noi rachete INCENDIARE: „Se creeaza VID partial” – VIDEO

externe

Rusii au efectuat recent un exercitiu militar in apropiere de Volvograd, unde au testat celebrul lansator de rachete incendiare TOS-1A. Potrivit sputniknews.com, aceste rachete sunt menite sa transforme in iad viata inamicilor.

Rachetele sunt instalate pe un tanc, o singura salva fiind capabila sa distruga opt cartiere. Cand lovesc, rachetele disperseaza in jurul tintei lichid inflamabil care se aprinde imediat. „Rezultatele sunt devastatoare. Nu doar ca explozia este mai puternica si unda de soc mai mare decat in cazul unui focos conventional, insa oxigenul din apropiere este consumat, creand un vid partial. Acest lucru le transforma in arme de temut folosite impotriva infanteriei sau a personalului ascuns in buncare sau pesteri”, noteaza Popular Mechanics, citat de agentia de presa rusa.

„O salva completa a sistemului, cu 24 de rachete, creeaza un unghi de 200 pe 400 de metri – aproximativ cat un cartier dintr-un oras – iadul pe pamant pentru cine e prins in zona”, mai scrie publicatia citata.

TOS-1A este un sistem multiplu de lansatoare de rachete si a fost creat pentru a distruge zone fortificate, dar si zone deschise si vehicule blindate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: