„SUA au folosit o arma din spatiul COSMIC”. Teorii ale chinezilor despre EXPLOZIA de la Tianjin

externe

Exploziile care au avut loc pe 12 august, la Tianjin, China, in urma carora au murit peste 100 de persoane, au deocamdata o cauza necunoscuta. Acesta este si motivul pentru ca au aparut o serie de teorii ale conspiratiei care vizeaza o arma spatiala lansata de SUA sau un complot pentru uciderea presedintelui Chinei.

Doua explozii au avut loc in urma cu aproape doua saptamani la niste depozite de produse chimice aflate in portul din Tianjin. O uriasa para de foc s-a ridicat in momentul deflagratiei, iar in urma stingerii incendiului devastator a ramas un hau imens. Si pentru ca nimeni nu a fost capabil sa ofere pana in acest moment o cauza clara a incidentului care a ucis civili, dar si pompieri si in urma caruia mii de oameni au fost evacuati, in mediul online au inceput sa circule mai multe teorii conspirative.

tianjin-crater-kinetic-bombardment

1. Bomba lansata de americani din spatiu

Natural News sustine ca exploziile din China au fost provocate de Statele Unite, ca un act de „represalii kinetice” ale Pentagonului, ca raspuns la devalorizarea yuanului, moneda chineza, scrie dailymail.co.uk. Potrivit acestei teorii, SUA folosesc arme care pot fi lansate din spatiu si care pot lovi orice tinta terestra.

2. Tentativa de asasinat

Un alt zvon care circula este acela ca s-ar fi incercat in acest fel asasinarea presedintelui Xi Jinping, care avea programata o delegatie in zona. Acesta si-a schimbat agenda de lucru pe ultima suta, alimentand teoria potrivit careia el ar fi fost tinta unui atac.

3. Eliminarea super-computerului

In apropierea locului exploziei de la Tinajin se afla Tiahne-1A, cel mai rapid super-computer din lume. Chiar daca acesta nu a avut de suferit in urma exploziei, functionarea lui a trebuit oprita, intrucat cladirea care il gazduieste a fost afectata. Unii au ajuns sa speculeze ca tocmai acest super-computer ar fi fost tinta unui atac.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: