Armand actioneaza, ii vrea la puscarie pe patronii Antena 3 si RTV: „Le-am facut plangeri, nu mai merge cu linsajul. In mandatul meu nu mai primesc niciun ban de la Primaria Sectorului 1”

politica

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca Antena 3 si Romania TV nu vor mai primi, in mandatul ei, „niciun ban de la Primaria Sectorului 1”. Cele doua posturi au lansat un nou val de fake news in legatura cu numararea voturilor din Sectorul 1.

„Pesedistii sunt in delir. Dar oricat de tare s-ar agita televiziunea turnatorului si televiziunea fugarului va promit ca in mandatul meu nu mai primesc niciun ban de la Primaria Sectorului 1. Au primit destui in mandatul celui care si-a batut joc de acest Sector.

Sa stiti ca respectivilor le-am facut si niste plangeri. Asa, poate se vor invata minte ca nu mai merge cu linsajul si punctajul de la partid.

Iar domnului cu diamantele ii propun sa ne explice daca mai locuieste cu parintii sau nu. Pentru ca in declaratia lui de avere a omis niste lucruri despre care procurorii sper sa ne lamureasca curand. Noi ne vedem de treaba noastra si de ce am inceput.

Facem Sectorul 1 un model de bune practici in administratie pentru restul tarii. Pe cei din urma noastra ii vom lasa sa urle si sa sufere la televiziunile lor. C’est la vie”, a transmis Armand.

Fostul primar, Daniel Tudorache, a acuzat-o miercuri seara, la Antena 3, pe Clotilde Armand ca ea a coordonat „frauda” de la alegerile din Sectorul 1.

„In noaptea cand dvs. prezentati acele persoane care se perindau in Biroul Electoral de sector, doamna Clotilde cu sotul ei erau undeva la Mures, in zona Biroului Electoral si stateau si urmareau de afara ce se intampla. Deci, clar ca stia.

Cand stai la ora 21.00 – 22.00 afara sa-ti urmaresti colegii care veneau cu rucsacul… De unde veneau acei colegi? Din Biroul Electoral. Eu consider ca ea a coordonat toata actiunea. Sunt convins ca jandarmii care aveau obligatia sa pazeasca acel birou electoral de sector nu au facut-o.

Reprezentantului PSDcare s-a dus sa vada ce se intampla, pentru ca erau acele informatii despre persoanele care aveau rucsac in spate, i s-a spus ca nu are voie sa intre in sediu, dar la mai putin de o ora se vedea cum reprezentatii USR ieseau cu rucsacu in spate”, a sustinut Tudorache.

El a mai anuntat ca va merge in instanta pentru a obtine demiterea lui Armand.

„Daca referatul SIIJ-ului, pe care il asteptam sa ne fie prezentat in urmatoarele doua zile cu ce au constatat, si ne va spune clar ca a fost frauda, nu stiu cum va suna – va dati seama, e prima data, primul caz, eu nu am mai auzit asa ceva in Romania – atunci clar vom merge in instanta, pentru ca atunci cand a fost validata a spus clar: daca intervin elemente de fraudare a alegerilor se va revizui decizia”, a mai declarat Tudorache la Antena 3.

Mai mult despre: ,

Comentarii: