politica

Armand, o noua lovitura: PSD actioneaza la comanda dezvoltatorilor imobiliari. „Sa va explic putin de unde vine disperarea din ultimele zile si atacurile mediatice ale pesedistilor”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a avut o reactie fulger in urma anuntului Parchetului General privind numararea voturilor de la alegerile locale. Ea afirma ca „disperarea pesedistilor” vine ca urmare a faptului ca a inceput sa ii sanctioneze pe dezvoltatorii imobiliari.

„Bon. Pentru ca inca nu s-a lamurit sectia lui Dragnea cine a castigat alegerile in Sectorul 1 si a solicitat mai mult timp sa invete sa numere eu propun sa trecem la lucruri mai serioase. Adica ce nu s-a facut pana acum si trebuia sa se faca. Hai sa va explic putin de unde vine disperarea din ultimele zile si atacurile mediatice ale pesedistilor.

Am sanctionat acest dezvoltator imobiliar care a edificat un ansamblu rezidential compus din 3 corpuri de locuinte colective, parcari subterane si supraterane pentru ca nu a respectat autorizatia de aonstruire. Totodata au fost verificate mai multe corpuri si s-a constatat ca s-a construit fara autorizatie de construire.

Astfel, S.C. Onix Residence SRL a primit trei amenzi in valoare de 20.000 lei fiecare si sistarea tuturor lucrarilor. In Sectorul 1 nu mai merge cu constructiil haotice si autorizatiile emise de diversi funtionari corupti. In Sectorul 1 fiecare dezvoltator imobiliar trebuie sa priceapa ca legea este lege. Cu mafia nu se negociaza, cu mafia se lupta. Pana la capat. La Primaria Sectorului 1 refuzam orice compromis! Continuam”, a anuntat Armand pe Facebook.

Parchetul General a anuntat, joi, intr-un comunicat de presa, ca pana in acest moment nu s-a putut stabili „diferenta de voturi intre candidati, nefiind finalizate activitatile dispuse de catre procuror” in cazul numararii voturilor din Sectorul 1. Antena 3, RTV si Marcel Ciolacu au sustinut miercuri ca procurorii Sectiei Speciale ar fi constatat ca Daniel Tudorache a obtinut mai multe voturi.

„In cauza privind alegerile locale din Sectorul 1 Bucuresti, aflata in instrumentarea Sectiei pentru infractiunilor din justitie, activitatile dispuse de procurorul de caz prin ordonanta din data de 5 februarie 2021 nu au fost finalizate, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti solicitand motivat prelungirea termenului stabilit pentru aducerea la indeplinire a tuturor obiectivelor fixate.

Luand in considerare complexitatea procedurilor si volumul mare de munca pe care il implica, procurorul de caz a aprobat solicitarea mentionata si a fixat un nou termen de finalizare, respectiv 1 august 2021.

Mentionam ca din verificarile efectuate nu s-a putut stabili diferenta de voturi intre candidati, nefiind finalizate activitatile dispuse de catre procuror.

Pe masura derularii cercetarilor vom comunica informatii suplimentare, in limitele impuse de Codul de procedura penala si de Ghidul de bune practici privind relatia sistemului judiciar cu mass-media, aprobat de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii prin Hotararea nr. 197 din 17 septembrie 2019”, a anuntat Parchetul General.

Antena 3 si Romania TV au anuntat, miercuri dimineata, ca politistii ar fi terminat de numarat voturile din Sectorul 1, de la alegerile locale, si ca Dan Tudorache ar fi castigat de fapt alegerile.

Antena 3 sustine ca au fost descoperite diferente mari intre voturile renumarate si cele raportate de sectii.

„Din primele date reiese ca doua seri la rand s-ar fi umblat la buletinele de vot. 10 politisti au renumarat voturile, fiind un proces destul de dificil, tinand cont ca unii saci cu buletine erau uzi si foile lipite intre ele”, a anuntat Antena 3.

Un comunicat oficial privind numaratoarea voturilor va fi emis abia joi, anunta si Romania TV. RTV a mai transmis ca Daniel Tudorache ar avea cu 1.000 de voturi in plus fata de contracandidata sa, Clotilde Armand, actualul primar al Sectorului 1.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Lavrov: „Rusia este pregatita daca Occidentul vrea sa lupte pentru Ucraina”

Daca Occidentul doreste sa lupte pentru Ucraina pe campul de lupta, Rusia este pregatita pentru…

2 minute ago

Cei trei criminali de la Hotel Belmont, eliberati din arestul preventiv. Curtea de Apel Ploiesti a decis sa ii trimita in arest la domiciliu

Cei trei barbati inculpati in cazul omorului care a avut loc in februarie la un…

O oră ago

Lupta SUA cu avalansa de produse din China. Biden mareste de patru ori taxele pentru masinile electrice din China

Presedintele Joe Biden va dubla, tripla si cvadrupla tarifele vamale pentru unele produse chinezesti in…

3 ore ago

Reportaj Recorder, mici si bere de la PSD in Buzau: „Fericirea are chipul tau” – Video

Un nou reportaj Recorder, legat de o vizita electorala a lui Marcel Ciolacu in judetul…

2 ore ago