Armata israeliana a gasit cadavrul unei femei rapite de Hamas, intr-o structura adiacenta spitalului Al-Shifa din Gaza

externe

ostatica, evreica, ucisa, Hamas, cadavru, Al-Shifa

Armata israeliana a anuntat joi ca a descoperit in apropierea spitalului Al-Shifa din Gaza cadavrul unei femei rapite de miscarea islamista palestiniana Hamas in timpul atacului lansat la 7 octombrie in Israel, transmite cotidianul The Times of Israel

Trupul neinsufletit al acestei femei in varsta de 65 de ani, rapita in kibbutz-ul Beeri, „a fost scos de trupele armatei israeliene dintr-o structura adiacenta spitalului Al-Shifa din Fasia Gaza si a fost transferat pe teritoriul israelian”, se arata intr-un comunicat al armatei.

Victima a fost identificata de armata ca fiind Yehudit Weiss. „In structura in care se afla Yehudit au fost gasite si echipamente militare, intre care pusti Kalasnikov si lansatoare de rachete”, a adaugat armata.

Este pentru prima data de la ofensiva militara lansata de armata israeliana impotriva Hamas cand unul dintre ostaticii rapiti pe 7 octombrie a fost gasit in Fasia Gaza.

Aproximativ 240 de persoane au fost capturate in acea zi pe teritoriul israelian in timpul atacului Hamas care s-a soldat cu 1.200 de morti, in principal civili, potrivit autoritatilor israeliene.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: