Aroganta PSD. Directorul Institutului de Psihiatrie Socola isi bate joc de „invinsii de ieri”: „Le oferim consultanta de specialitate”

actualitate

Directorul Institutului de Psihiatrie Socola din Botosani, Gabriel Oprisanu, a postat pe Facebook un mesaj batjocoritor la adresa liberalilor dupa victiria PSD la alegerile de duminica. Oprisanu este sustinator al PSD.

”Sigur… nu as dori sa fiu arogant dar…. in caz de depresie, invinsilor de ieri, le oferim consultanta de specialitate si sprijin psihologic de inalta clasa. Atentie !!!! Depresia poate avea consecinte grave……. Adresa B-dul Bucium 36 Institutul de Psihiatrie Socola. Va asteptam cu drag”, a scris Oprisanu pe Facebook.

director

Reactiile se pare ca nu au fost insa chiar cele asteptate de Gabriel Oprisanu, scrie Botosaneanul. ”Si eu ma consider invinsa, desi nu sunt afiliata politic. Ma simt jignita de ‘invitatia’ dumneavoastra, demna de un medic educat si director de spital”, i-a scris Mihaela Movila, in timp ce Nic Cojocaru i-a amintit de trecutul sau politic: ”si asta din partea cuiva ale carui valori liberale erau genetice (!)…”. Oprisanu a fost si membru PNL, in timpul guvernarii Tariceanu, cand a obtinut pozitia de director al Directiei de Sanatate Publica Botosani.

Pe 11 decembrie, Oprisanu a postat un mesaj de sustinere a PSD in timp ce se afla in Trump Tower din New York.

director2

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: