politica

Arsinel, pe culmile pupincurismului: „Am tot respectul fata de PSD. Ii respect pe cei care platesc existenta unor teatre”

Noi declaratii slugarnice ale directorului Teatrului „Constantin Tanase”, Alexandru Arsinel. El tine sa isi arate respectul fata de PSD si Gabriela Firea, care „platesc existenta unor teatre in Romania”.

”Este o scrisoare prin care recunosc in fata partidului si a tarii ca avem o relatie normala. Este un primar care ajuta teatrele si care pune umarul la ce inseamna miscarea culturala din Bucuresti. Nu m-am dus nici ca simpatizant al partidului, cu toate ca sunt de stanga. Am tot respectul fata de Gabriela Firea si fata de PSD, fata de cei care ne conduc. Mi-a intrat in reflex: sa ii respect pe cei care, intr-un fel sau altul, platesc existenta unor teatre in Romania”, a declarat Arsinel intr-un interviu pentru DC News.

In declaratia sa de avere, managerul Teatrului de Revista “Constantin Tanase” arata ca veniturile sale anuale sunt de  peste 366.000 de lei, adica aproximativ 7.000 de euro pe luna.

Alaturi de mai multi actori, academicieni si sportivi, Arsinel a semnat recent o scrisoare in care lauda „implicarea benefica in viata Capitalei Romaniei” a Gabrielei Firea.

„La doi ani de la preluarea mandatului de Primar General al Municipiului Bucuresti de catre doamna Gabriela Firea, in contextul actual, in care se produc ingrijoratoare derapaje de la etica si moralitatea publica, derapaje care pot produce grave distorsiuni in aprecierea obiectiva a valorii reale a activitatii desfasurate, consideram de datoria noastra sa mentionam faptul ca suntem o echipa si impreuna am pus bazele multor proiecte importante pentru bucuresteni.

Acest lucru a fost posibil datorita faptului ca am avut langa noi un om care apreciaza la adevarata valoare munca noastra. Doamna Gabriela Firea a avut inca din primele zile de mandat o viziune clara in ceea ce priveste viata culturala si sportiva a Capitalei. Bilantul de la jumatatea mandatului este extrem de pozitiv si rezultatele obtinute sunt peste asteptari, datorita atentiei speciale cu care au fost create conditiile necesare actului artistic”, se arata in scrisoare.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Franta: Momentul in care duba penitenciarului a fost atacata cu mitraliere Kalasnikov. Mafiotul „Musca” a reusit sa evadeze – Video

A aparut o prima inregistrare video a atacului in care au fost ucisi, marti, trei…

6 ore ago

Gunoierii din Paris au intrat in greva. Ei cer un „bonus olimpic” si o crestere salariala

Aproximativ 400 de angajati de la salubrizare din Paris au intrat marti in greva, cerand…

9 ore ago

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

9 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

9 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

10 ore ago