Asa arata noul Bucuresti. Firea isi incepe mandatul de primar cu SCANDAL. Incearca sa scape de Nicusor Dan

politica

Noul primar al Capitalei, Gabriela Firea, declanseaza un nou scandal, la scurt timp dupa castigarea alegerilor. Ea il acuza pe Nicusor Dan ca si-a facut campanie in ziua alegerilor si il acuza de „minciuna si dezinformare”.

Firea s-a enervat pentru ca USB a cerut renumararea buletinelor de vot din sectiile din Sectorul 1, unde Clotilde Armand a pierdut peste noapte functia de primar in favoarea PSD. Firea sustine ca de fapt Nicusor Dan a incalcat legea electorala si ca acesta si-ar fi continuat campania in ziua votului. Ea il mai acuza pe liderul Uniunii Salvati Bucurestiul ca „atunci cand vii si ridici standardele atat de sus, ca aduci un suflu nou in politica, trebuie sa dovedesti tu insuti ca esti primul care respecti legea. (…) A incalcat legea electorala. Asta arata dispozitie sa incalce orice lege”.

„Cand vezi ca exista minciuna si dezinformare, nu poti sa nu atragi atentia”, a adaugat Firea.

Duminica, in ziua alegerilor, si Gabriela Firea si-a facut campanie electorala. Ea a fostin vizita la o maternitate din Bucuresti unde a oferit flori femeilor care au nascut in ziua alegerilor.

Citeste si: TUPEU. Firea a incalcat LEGEA in ziua alegerilor: CAMPANIE electorala la maternitate

Gabriela Firea i-a propus insistent in campanie lui Nicusor Dan sa fie viceprimar. Acesta a respins propunerea, insa PSD tine sa se asigure ca nu se va razgandi, astfel incat il bombardeaza de doua zile cu acuzatii dure. Luni, Liviu Dragnea le-a cerut procurorilor sa „ii dea peste bot” lui Nicusor Dan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: