Asa arata un examen in India. Dezbracati ca sa nu poata COPIA

life

Peste 1000 de oameni care au luat parte la un examen pentru a ocupa diferite posturi in armata indiana, s-au dezbracat in lenjerie intima, transmite CBS News.

Armata a vrut sa se asigure ca toti candidatii pentru diferite locuri de munca de birou si tehnice nu au putut insela un examen scris dat intr-un camp deschis, duminica, in statul indian Bihar estic. La examene anterioare, s-au descoperit resturi de hartie si alte”copiute” in hainele lor.

„Nu ne asteptam la ei sa ne ceara sa eliminam hainele”, a declarat Sunil Kumar, unul dintre cei care au luat examenul de duminica. „M-am simtit ciudat, dar am avut nici o optiune”

Director al Biroului Regional al Armatei, colonelul VS Godhara, a refuzat sa comenteze pe aceasta tema la CBS News, dar a fost citat de India lui NDTV spunand ca el a avut „dreptul de a lua toate masurile de precautie necesare” si a observat „doua cazuri in care candidatii si-au ascuns copiutele si telefoane mobile in veste si lenjeria de corp” lor pe parcursul ultimului an.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,


loading...

Comentarii: