Asa ceva nu s-a mai intamplat in Primaria Capitalei. Video, iata cum se intervine in forta impotriva celor care o critica pe Firea

news

Subordonatii Gabrielei Firea au intervenit in forta, marti, pentru a bloca un interviu in care un consilier general o critica pe primarul Capitalei.

In timp ce consilierul Ana Maria Ciceala (USR) ii explica unui jurnalist de la Pro TV ca primarul i-a numit discretionar pe cei care conduc nou-infiintatele companii ale municipalitatii, un barbat solid a intervenit in forta si a oprit interviul. Acesta le-a cerut consilierului si jurnalistului sa paraseasca sala de sedinte, invocand un regulemnt adoptat recent de consilieri.

Jurnalistul Pro TV Vitalie Cojocari a explicat pe Facebook in ce consta abuzul comis de subordonatii Gabrielei Firea.

„Consiliul General al Municipiului Bucuresti are un regulament care le interzice jurnalistilor sa filmeze interviuri in timpul sedintelor. Regulamentul a fost votat acum o luna, doua. Desi, pana acum nu am vazut niciodata, niciun jurnalist care sa deranjeze sedintele cu vreun interviu. O fi fost, dar nu am vazut eu. Asa ca nu stiu care au fost motivele care au stat la baza acestei decizii draconice.

Clarificare! Am inteles de la presedintele sedintei Consiliului General ca in timp ce are loc sedinta nu avem voie cu interviurile, insa in pauza nu e nicio problema. Nu sunt singurul care a inteles asta. Colegii mei pot confirma. In fine. Se pare ca nici asa nu e bine. Nici macar in pauza, cand sala de sedinte se goleste.
Despre cum am fost scos din sala de sedinte in timpul unui interviu!

Deci, era pauza de sedinta. Nu deranjam pe nimeni. Eram intr-un colt de sala si luam interviu unui consilier general. In momentul in care acesta imi povestea despre ”numirile discretionare” in societatile pe actiuni ale primariei, un domn a oprit brusc interviul. S-a bagat intre camera si noi. Nu-l vazusem, eram cu spatele, dar colega Dalila imi spune ca a impins un pic si camera. M-am trezit luat de mana si intrerupt. De ce? Pentru ca nu avem voie sa facem interviuri in pauza sedintei Consiliului General. Domnul nu s-a prezentat, abia dupa ce a vazut ca nu este filmat mi-a zis ca este de la Politia Locala, si-a cerut scuze si mi-a zis ca isi face doar meseria.

O problema de logica! In regulament nu scrie nimic despre pauza, se spune doar ca in timpul sedintelor nu e voie, punct. Pauza face parte din sedinta sau nu? Cand sedinta este intrerupta, mai suntem in sedinta sau nu? Aceasta problema de logica o las in seama celor mai priceputi”, a scris Cojocari.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: