„Asa ceva nu s-a mai intalnit la noi, in PSD. Liviu Dragnea uita ca l-am ajutat sa ajunga presedinte” – Se acumuleaza tot mai multa furie in PSD fata de manevrele lui Dragnea

politica

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat noi atacuri, joi seara, la Realitatea TV impotriva lui Liviu Dragnea. El sustine ca „la noi in partid, in PSD, o astfel de situatie nu s-a mai intalnit”.

Intrebat daca simte ca Dragnea incearca sa se „descotoroseasca de toti cei care l-au ajutat in campania din 2016”, Codrin Stefanescu a raspuns: „Pai eu l-am ajutat numai in 2016? Eu am fost alaturi de Liviu Dragnea in momente absolut cumplite. Da! Liviu Dragnea vrea sa se descotoroseasca de mine! Habar nu am motivul. Inca!”

„In ultimele trei saptamani am vorbit o singura data de la ultimul CEx. Asa se petrec lucrurile. Asa e in politica. Asta am inteles eu acuma. Iti ajuti camaradul in batalii foarte importante interne si externe. Stai langa el in momente de mare cumpana. Iti risti pozitie, viata, intr-un moment in care presiunile si amenintarile erau inclusiv la familie, faci lucruri – si nu numai tu si multi altii – de un curaj nebunesc, ca intr-un final recunostinta sa fie zero. Vorbesc macar de colegialitate si de amabilitate. Am inteles lucrurile astea recent. Eu va spun ca la noi in partid, in PSD, o astfel de situatie nu s-a mai intalnit. Oamenii tineau la oameni si vreau sa cred ca, totusi, vom recapitula putin din trecutul nostru si o sa ne intoarcem catre proprii nostri colegi si prieteni”, a adaugat Stefanescu.

El a subliniat apoi ca l-a ajutat pe Dragnea sa ajunga presedinte al PSD.

„I-am raspuns public camaradului si prietenului meu Liviu Dragnea, pe care l-am ajutat sa ajunga inclusiv presedinte si sa invinga niste adversari si el uita lucrul asta… i-am transmis public ca nu fac niciun efort sa-i devin simpatic. Sunt acelasi Codrin Stefanescu care a luptat pentru el in momente foarte cumplite”, a mai spus Codrin Stefanescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: