Asa ne „protejeaza” Jandarmeria. Iata cum un jandarm loveste violent cu genunchiul un protestatar, care deja era tinut de alti trei jandarmi – Video

news

Incident revoltator in Piata Victoriei, cand protestatarii au pornit in mars catre Palatul Parlamentului. Un jandarm a lovit violent cu genunchiul in burta sau in organele sexuale un protestatar, care deja era inconjurat de mai multi alti jandarmi. Protestatarul a cazut apoi.

Incidentul a avut loc in momentul in care protestatarii au fortat cordonul de jandarmi pentru a porni in mars pe Calea Victoriei. Vezi de la minutul 0.24:

Fiecare interventie a jandarmilor este justificata prin necesitatea de „a-i proteja” pe manifestanti.

Cateva mii de oameni care au protestat in Piata Victoriei au plecat in mars spre Parlament. Pe traseu, numarul lor a crescut la peste 4.000, iar manifestantii au strigat ”Hotii”, ”Jos comunistii”, ”Regele Mihai”, ”Justitie, nu coruptie” si au batut in tobe.

In momentul in care au ajuns la Palatul Parlamentului, in coltul de la Parcul Izvor, jandarmii i-au blocat aici, iar manifestantii le striga ”Rusine” si le reproseaza ca apara ”hotii”. Oamenii au scandat ”Lasati-ne sa trecem”.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache, a declarat ca oamenii care manifesteaza in Bucuresti nu au voie pe trotuarul de langa gardul Parlamentului, pentru ca este obiectiv cu paza militara.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: