„Asa patesc slugile proaste, Tudorele”. Mesajul unui fost consilier prezidential pentru ministrul Justitiei

news

Sebastian Lazaroiu, fost consilier prezidential, atrage atentia asupra modului in care reprezentantii PSD se grabesc sa se spele pe maini de OUG 7, ordonanta care a creat o uriasa revolta in sistemul judiciar.

„‘Ministerul Justitiei nu emite OUG, le emite Guvernul dupa procedura pe care o stim’, a spus Tudorel Toader. Probabil va amintiti cum Iordache si Nicolae s-au spalat pe maini, incercand s-o extraga si pe analfabeta sefa. De ce sa se puna partidul rau cu breasla magistratilor? Acum, Tudorel suteaza mingea inapoi.

S-a prins si sluga ca stapanul si-a batut joc de ea. Tudorel credea ca l-au pus ministru ca sa scrie textele si-acum s-a trezit ca i-au atarnat in carca toata povara.

Asa patesc slugile proaste, Tudorele, cand ceva merge prost, in capul lor se sparg oalele. Lui i-au spus ca l-au ales ministru pentru ca e briliant. Cand ai nevoie de o sluga proasta, cu asta trebuie sa incepi. Efectul e garantat”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, ca nu trebuia sa existe nicio ordonanta de urgenta dupa adoptarea legilor Justitiei, mentionand, insa, ca se pronunta in privinta OUG 7/2019 dupa ce va vedea care a fost motivarea pentru emiterea acestui act normativ.

„Eu cred ca nu trebuia sa existe nicio ordonanta de urgenta dupa ce am dat legile Justitiei, care au stat in dezbatere mai mult de un an, dar nu pot sa apreciez fara sa vad exact care a fost motivarea si ce s-a propus, daca se justifica OUG sau nu. (…) Daca vine OUG si a venit in Parlament, daca merge la Camera Deputatilor, va veni decizional la Senat si ma pronunt cand vad”, a afirmat Nicolae, la Palatul Parlamentului.

El a adaugat ca se va pronunta pe aceasta ordonanta, „fara a face speculatii, atunci cand va veni la Senat”.

Intrebat in legatura cu ordonanta de urgenta pentru modificarea codurilor penale, Serban Nicolae a apreciat ca era o solutie corecta.

„Era o solutie corecta, pentru ca, in ciuda unei propagande intense, Codul penal din Romania nu se aplica doar PSD si nu se aplica doar lui Liviu Dragnea. Sunt foarte multi alti cetateni ai Romaniei, despre care se vorbeste mai putin, care au de suferit consecintele unor legi facute prost”, a explicat senatorul PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: