Asalt AUR, joi seara. Au acaparat toate posturile de stiri in prime-time. „Televiziuni putrede transforma extrema dreapta intr-un client onorabil”

politica

Liderii AUR au fost prezenti, joi seara, pe mai toate posturile de stiri, la ore de maxime audienta. Liderul AUR, George Simion, a fost invitat la TVR, la emisiunea lui Ionut Cristache, Romania 9.

Liderii AUR au fost, joi seara, in studiourile principalelor canale de stiri, de unde si-au imprastiat din noi mesajele.

La Antena 3, la „Sinteza zilei”, a fost in studio celebra Diana Iovanovici Sosoaca. Ea s-a certat cu o voce ridicata cu Adrian Streinu Cercel, sustinand ca „poporul roman este abuzat intr-un mod inimaginabil” prin masurile anti-coronavirus.

La Realitatea Plus a fost prezent co-presedintele AUR, Claudiu Tarziu. Acesta a fost miercuri si la Antena 3, experienta care l-a marcat profund, scriind joi despre Mihai Gadea ca este un „inconstient rujat, vopsit si pomadat ca o cocota masculina”.

Celalalt co-presedinte, George Simion, a evoluat la TVR, in emisiunea lui Cristache. Alaturi de el, o multime de alti lideri AUR, TVR transmitand si de la sediul partidului. „PSD face gafe enorme, nu taxeaza deloc derapajele anticonstitutionale ale presedintelui (…) Daca nu o sa o faca PSD (initierea suspendarii presedintelui Iohannis – n.r.), o sa o facem noi si o sa mergem in fiecare localitate din tara asta, pentru ca presedintele actual a devenit, din pacate, actor politic”, a spus Simion.

La B1 TV era prezent in studio un alt lider de seama al AUR, Dan Tanasa. „Surpriza istorica a acestor alegeri este AUR si faptul ca AUR a reusit sa mature de pe scena politica Pro Romania si PMP. Evident ca suntem o structura foarte bine inchegata, avem oameni de comunicare, avem toata structura necesara unui partid care sa castige alegerile, dupa cum am dovedit”, a afirmat Tanasa.

Abundenta de lideri AUR pe canalele de televiziune i-a atras atentia lui Ciprian Mihali, fost ambasador al Romaniei.

„E important sa intelegem ce se intampla in aceste zile. Stim cu totii ca avem de ani de zile o media absolut iresponsabila, cinica, obscena, care a fost in stare sa transforme orice tragedie umana, orice suferinta sau intimitate, in spectacol dezgustator, dar aducator de multi bani.

Ce se petrece insa in aceste zile pe aceste canale de televiziune nu este nici o intamplare, nici ceva inevitabil: televiziuni putrede din punctul de vedere al moralitatii publice, al civismului sau al respectului pentru oameni sunt pe cale sa transforme extrema dreapta intr-un client onorabil. Daca pe Vulpita au facut-o dintr-o biata femeie suferinda o vedeta, pe extremistii din AUR ii transforma in oameni frecventabili, pe care merita sa-i cultivi, de la care poti afla lucruri interesante si pe care nimic nu-i deosebeste de alti oameni politici.

Va veni vremea cand va fi nevoie sa explicam in ce consta aceasta deosebire. Pentru moment retineti insa acest semnal extrem de puternic: dupa facebook, televiziunile romanesti sunt pe cale sa transforme AUR intr-o vedeta, intr-o atractie chiar”, a scris Mihali.

Liderii AUR au luat cu asalt televiziunile in conditiile in care, tot joi, Diana Sosoaca le-a cerut simpatizantilor AUR sa „inchida televizoarele”.

„Am primit peste 10.000 de mesaje, care prezinta ingrijorare cu privire cu privire la atacurile din partea presei si a televiziunilor.

Vreau sa va rog ceva. Inchideti televizoarele, nu mai luati in considerare articolele defaimatoare din toate ziarele online.

Cainii latra, caravana trece. Si voi sunteti victimele acestor tradatori de tara, altfel nu poti sa-i numesti. Este uimitor cat de multi tradatori nationali sunt, cei care ataca AUR. Este inadmisibil sa cadem prada acestor tradatori”, a spus Sosoaca, joi, intr-un live pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: