Asalt simultan al A3 si RTV: „Populatia e infectata intentionat”. Operatiune de pregatire a referendumurilor pentru demiterea lui Clotilde Armand si Nicusor Dan

politica

Antena 3 si Romania TV au difuzat, luni seara, de la ora 21.00, un atac sincronizat la adresa lui Nicusor Dan si Clotilde Armand, lansand acuzatii halucinante. Atacul are loc in contextul in care partidul lui Dan Voiculescu, PPU-SL, pregateste un referendum pentru demiterea lui Nicusor Dan.

„Sinteza zilei”, moderata de Mihai Gadea, a prezentat informatii apocaliptice despre situatia din Capitala, sustinand ca sunt munti de gunoaie si ca Bucurestiul colcaie de sobolani.

„Bucurestiul a ajuns un loc de care iti este rusine sau teama. E plin de tantari, de capuse, de sobolani. S-au inchis WC-urile din Bucuresti, eu asa ceva nu am auzit in viata mea”, a declarat Gadea, prezentand imagini cu Nicusor Dan.

El a sustinut apoi ca „locuitorii din Sectorul 1 nu o mai vor pe Clotilde Armand, mai mult de 60% s-au saturat”. Gadea nu a prezentat sursa acestei informatii.

La Romania TV, in acelasi timp, intr-o emisiune moderata de Victor Ciutacu erau difuzate atacuri similare. RTV a sustinut ca „populatia e infectata intentionat”.

Acest linsaj mediatic are loc in contextul in care partidul lui Dan Voiculescu, PPU-SL, a anuntat ca strange semnaturi pentru demiterea lui Nicusor Dan. Este de notoritate ca Dan Voiculescu are o relatie foarte apropiata cu Gabriela Firea.

„PPU-SL demareaza procedura pentru initierea unui referendum, deoarece primarul general sau orice alt primar al unei unitati administrativ teritoriale poate fi suspendat prin referendum.

Membrii executivi ai PPU-SL au aprobat astazi demararea unei astfel de proceduri pentru suspendarea domnului Nicusor Dan si presupune strangerea unui numar de semnaturi intr-un procent de 25% din electoratul care este pe liste. Dupa adunarea acestui numar, se face o sesizare la prefect care printr-o cerere motivata se adreseaza Guvernului care are obligatia sa organizeze acest referendum.

Vorbim de niste sute de mii de semnaturi si vorbim de sanatatea romanilor. E o mare diferenta intre a fi reprezentantul interlopilor si a fi primarul bucurestenilor. Se vede cu ochiul liber acest lucru pentru ca Bucurestiul este sub asediul capuselor si al sobolanilor, iar lipsa de reactie a primarului general reprezinta un atentat la un drept fundamental al romanilor, dreptul la sanatate.

Vrem sa strangem cat mai repede, depinde de bucuresteni, daca ei s-au saturat de lipsa de reactie a primarului, deoarece au trecut 8 luni de cand Capitala are o noua administratie si e evident ca nu s-a facut absolut nimic.

Din pacate, primarul general are o agenda paralela nu doar cu promisiunile de campanie, ci si cu nevoile bucurestenilor. Va exista si o pagina de internet si vom merge si pe strazi pentru declansarea unui astfel de referendum“, a declarat deputatul PPU-SL Steluta Cataniciu la Antena 3. Cataniciu a fost aleasa in Parlament pe listele PSD.

Si primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este vizata de un referendum similar. Activista PSD Codruta Cerva si fostul viceprimar Tudor Tim Ionescu au anuntat ca strang si ei semnaturi pentru demiterea lui Armand.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: