Asaltul trollilor pe retelele de socializare. Sunt soldati ai inamicului, lupta lor este si impotriva Romaniei in acest razboi hibrid

opinii

kremlin

Sectiunile de comentarii ale publicatiilor online sunt tot mai mult asaltate de postari de pe conturi dubioase prin care sunt atacati violent cei care sunt de partea Ucrainei invadate. 

Extrem de agresivi, acesti indivizi incearca sa ii intimideze pe toti cei care au o alta parere decat a lor in legatura cu razboiul din Ucraina. Pozand in patrioti, fluturand la avatar imagini cu Vlad Tepes, Mihai Viteazu sau alti conducatori din istoria Romaniei, ei folosesc insa o limba romana aproximativa, ciuruita de greseli gramaticale. Vocabularul este insa foarte bogat in injuraturi si au o placere deosebita sa le verse in special asupra femeilor pe care le contrazic.

Imaginatie zero, creativitate pauza, repeta stricat tezele de propaganda ale Kremlinului pe care le asezoneaza cu invective copiate unii de la alti: slugi, lachei, nazisti, satanisti, vanduti, tradatori, drogati, idioti, etc.

Cu o logica mai schioapa decat propagandistul rus care s-a intors de la „operatiunea speciala” fara un picior dupa ce a calcat pe o mina amplasata de ai lui, trollii pretind ca toti romanii care sustin Ucraina si Occidentul sunt „tradatori” si ca Romania a ajuns o „colonie” a Occidentului. Insa nu au nicio problema, ba chiar aplauda, faptul ca Rusia incearca sa transforme Ucraina in propria colonie. Ii aplauda si pe cecenii lui Kadirov care macelaresc civili prin Ucraina in numele „jihadului” in acelasi timp in care se declara mari aparatori ai religiei „stramosesti” crestin-ortodoxe.

„Las’ ca o sa ajunga rusii si in Romania si o sa va alinieze la zid pe toti tradatorii”, transmitea deunazi pe pagina de Facebook a aktual24.ro un astfel de „patriot” cu poza lui Vlad Tepes la profil. S-o fi nascut Vlad Tepes la Vladivostok si nu stim noi, asa de rau ne-a falsificat Occidentul si istoria, nu-i asa?

aktual24.ro a luat decizia ca toate aceste conturi sa fie blocate.

Libertatea de exprimare nu inseamna sa intri in casa omului si sa scuipi si sa ii injuri pe toti cei de la masa. In numele libertatii de exprimare, ei improasca, jignesc si dezinformeaza tocmai pentru a obtine anularea libertatii de exprimare.

Ei sunt parte a unui razboi hibrid dus impotriva valorilor occidentale, intre care libertatea de exprimare este sfanta. Se folosesc de libertatile europene si occidentale tocmai pentru a obtine anularea libertatilor. Sunt soldati ai unei forte care sustine ca noi, europenii, suntem „satanisti” si „degenerati”, o forta care vrea cu tancurile sa ne puna pe „calea cea dreapta”. In ce razboi soldatii inamicului sunt acceptati la masa de cei pe care vor sa-i cotropeasca si sa le distruga modul de viata?

Aici nu mai au ce cauta, sa se duca cu conturile lor penibile cu poze cu Vlad Tepes si Mihai Viteazu pe VKontakte si Weibo, sa se bucure de „libertatile” de acolo cat vor.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: