„Asasinii” sunt in PSD. Patru lideri grei ai partidului pregatesc un puci la CEX al PSD: „Dragnea sa faca un pas in spate”

politica

Surse citate de g4media.ro anunta ca mai multi lideri cu greutate din PSD intentioneaza ca in cadrul CEX al PSD sa-i ceara lui Liviu Dragnea sa faca un pas in spate de la conducere. Printre acesti se afla vicepremierul Paul Stanescu, Marian Oprisan, Mihai Tudose si Niculae Badalau. Ei ar vrea sa propuna o conducere colectiva a partidului la sedinta CEX de la Neptun din acest week-end.

Acestia sunt nemultumiti de prabusirea partidului in sondaje dupa ultimele scandaluri majore: pesta porcina africana, scrisoarea platita a lui Rudy Giuliani si, mai ales, mitingul din 10 august, cu violentele jandarmilor pe care Dragnea vrea sa le paseze de la Carmen Dan la Firea si prefectul Speranta Cliseru. De asemenea, si Firea are de gand sa se alature pucistilor.

”Mai multi colegi sunt nemultumiti de modul in care este condus partidul si de directia spre care se indreapta. Ne izolam de valorile europene. S-a format, deja, o masa critica a celor care nu vor ca Romania sa fie izolata. Trebuie salvat in primul rand prestigiul tarii pentru ca, in caz contrar, vom fi paria Europei si ne vor ocoli investitorii, va scadea inevitabil economia si, deci, nivelul de trai. Va fi o rusine pentru noi daca se va confirma ca Bulgaria va scapa de Shengen si Romania nu”, a declarat  unul dintre liderii PSD care vor ca Dragnea sa plece de la sefia partidului.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: