„ASASINULE”. Oamenii reactioneaza fata de NESIMTIREA lui Piedone. Cum raspunde acesta

politica

Sediul de campanie al lui Cristian Popescu Piedone a fost vandalizat. Pe geamurile acestuia au fost scrise cuvintele ”asasinule” si ”criminalule”, iar Piedone da vina pe ”oamenii primarului interimar Baluta”.

Aceasta manifestare de protest s-a produs in contextul in care Piedone s-a inscris in PP-USL pentru a putea candida din partea acestui partid pentru Primaria Sectorului 4, desi el este vizat intr-un dosar penal deschis dupa tragedia din ”Colectiv”. Mai mult, initial, dupa ce a anuntat ca va candida ca independent, Tribunalul Bucuresti i-a respins candidatura pe motiv ca nu a strans suficiente semnaturi, iar unele dintre cele stranse chiar apartineau unor minori.

Piedone, in schimb, nu pune aceasta manifestare pe seama nemultumirilor cauzate de candidatura sa, ci se considera victima primarului interimar.

”Cu asta se ocupa oamenii primarului interimar Baluta.Domnule primar interimar neales, va rog sa mergeti pe strada si sa le spuneti oamenilor in fata ca sunt un criminal, sa ii auziti pe ei ce raspund, ce cred. Sau si mai bine  spuneti-le de proiectele pe care le aveti pentru Sectorul 4, daca aveti. Nu va construiti campania electorala pe o drama! Sa fim judecati la vot, pe 5 iunie!”, a fost mesajul lui Cristian Popescu de pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: