Ascensiunea AUR, alimentata de un lider PNL (fost PSD): „George Simion este un roman adevarat. Sunt angajat sufleteste pentru el”

politica

Co-presedintele AUR, George Simion, a fost puternic sustinut la alegerile europarlamentare din 2019 de primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica. Chirica, fost vicepresedinte al PSD, a trecut la PNL cu putin timp inainte de alegerile locale.

Cu ocazia lansarii candidaturii lui George Simion pentru Parlamentul European, Mihai Chirica a declara ca Simion poate fi caracterizat  „intr-o singura propozitie – un roman adevarat”. Chirica a mai spus ca este „angajat sufleteste pentru el”.

„Pentru mine, George este unul dintre cei care s-a nascut intr-o alta zodie, una care nu exista, zodia Romaniei celei mari, in care ne-am nascut toti cei care credem in unirea tuturor provinciilor romanesti, zodia celor care se jertfesc si isi pun in slujba acestui destin tot ceea ce au, o fac cu dragoste de tara fara sa astepte rasplata. Nu cred ca George Simion vrea sa fie europarlamentar pentru ca ii place Bruxellesul mai mult decat Romania, sunt covins ca nu este asa si pentru George candidatura la europarlamentare sunt o continuare a luptei – nu exista nicio limita pe care sa o abordezi in ceea ce priveste proiectul Romaniei Mari”, a spus Mihai Chirica.

La randul sau, George Simion avea numai cuvinte de lauda pentru Chirica.

„Nu doar Romania s-a nascut la Iasi, ci si marii romani. Sustinerea primarului municipiului Iasi, Mihai Chirica a venit ca o binecuvantare dupa lansarea candidaturii miscarii unioniste la alegerile europarlamentare. Sunt recunoscator pentru sustinerea pe care o ofera nu doar mie, ci si tuturor unionistilor, pentru incurajare si pentru efortul pe care il depune alaturi de noi in vederea reintregirii tarii. Un om de seama, caruia ii multumesc pentru ca lupta pentru o Romanie MARE in Europa”, a scris George Simion pe Facebook.

De altfel, in martie 2019, Mihai Chirica  a strans semnaturi pentru candidatura lui George Simion.

“Un independent pentru un alt independent! Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, colecteaza semnaturi pentru candidatul independent la alegerile europarlamentare George Simion. Dupa ce s-au intalnit cu sustinatori ai unionistului George Simion la punctul de colectare a semnaturilor din Piata Unirii, edilul de Iasi, alaturi de candidatul independent la europarlamentare si de voluntari in campanie au mers in Palas Mall, unde strang semnaturi“, scria  Simion pe blogul lui.

De altfel, Chirica i-a pus la dispozitie lui Simion cladirea primariei Iasiului, unde actualul lider AUR a folmat un clip electoral cu scene sado-masochiste.

Mai mult despre: ,

Comentarii: