Ascensiunea fulminanta a „amantei” lui Buzatu. Cum a ajuns de la femeie de serviciu intr-o primarie de comuna la pozitia de cea mai importanta femeie din judet

news

Dumitru Buzatu

Jurnalistii de la Vremea Noua din Vaslui au documentat cazul sefei de cabinet a lui Dumitru Buzatu, Ana Maria Obreja, despre care afirma ca a fost si iubita baronului judetean. Cariera acesteia a inceput dintr-o primarie PSD de comuna, unde facea curateni.

Ana Maria Obreja are un istoric neobisnuit. A terminat 10 clase in 2002 la Zapodeni, cand purta numele de Furnica. Apoi, a fost angajata la Primarie, fiindca PSD a dat o lege (116/2002) prin care garanta tinerilor pana in 25 de ani, fara studii, dreptul la munca, la asistenta medicala, la educatie, ca o masura de prevenire a marginalizarii sociale. La acel moment, Ana era folosita de Primaria Zapodeni la tot felul de activitati de curatenie, la scoli, primarie, biblioteca, scrie Vremea Noua.

Primarul de atunci, Constantin Gagrila, profesor de meserie, intrebat telefonic de Ana Furnica, nu a dorit sa vorbeasca cu jurnalistii vasluieni, insa primarul actual isi aminteste ca aceasta a fost pe la Primarie, dar ca a prins-o cand deja era la liceu la seral la Negresti si avansase de la femeie de serviciu, la contopista in registre.

„Liceul il facea la frecventa redusa la Negresti, unde cine credeti ca era directorul ? Nimeni altul decat profesorul de filozofie Vasile Mariciuc, colegul ei de acum de la cabinetul presedintelui CJ. Ei, cum se intoarce roata! Omul care o duce pe Ana la scoala, ajunge in subordinea acesteia”, scrie ironic Vremea Noua.

Intrebat daca-si aminteste de Ana Obreja, acesta spune ca nu: “Nu va suparati, nu am memoria lui Iorga”.

Intrebat daca cineva din PSD a trimis-o la scoala, acesta a negat. El a sustinut ca Buzatu nu i-a cerut niciodata in mandatul sau de director vreo favoare. Dar miturile ca la Negresti era fabrica de diplome de bacalaureat s-a dus in toata Romania.

„Il mai tineti minte pe fotbalistul Vali Badea de la FC Vaslui, care la randu-i este absolvent al Liceului de la Negresti? Facem pariu ca nici nu stie unde-i liceul, dar important e ca are diploma de Negresti. Ana stie unde-i liceul, insa ce mai conteaza daca Mariciuc nu e inzestrat ca Iorga, si nu-si aminteste”, mai rata publicatia vasluiana.

De aici o pescuieste PSD pe Ana, de la Primaria Zapodeni, si o aduce la CJ Vaslui. Iar cum intra in gratiile lui Buzatu, ajunge cu o viteza meteorica si absolventa de studii superioare.

Citeste si: Fiul lui Buzatu despre amanta lui Buzatu: „Era adoptata de tatal meu”. Aceasta este sefa de cabinet in CJ Vaslui

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: