politica

Asta ar trebui sa pateasca si PSD-istii. Purtatoarea de cuvant a Casei Albe a fost data afara dintr-un restaurant pentru ca lucreaza pentru Trump

Purtatoarea de cuvant a Casei Albe, Sarah Sanders, a afirmat sambata ca i s-a cerut sa plece dintr-un restaurant unde venise sa ia cina, motivul acestei cereri fiind faptul ca lucreaza pentru presedintele american Donald Trump, relateaza Reuters, dpa si AFP, citate de Agerpres.

Incidentul s-a petrecut la restaurantul The Red Hen, din Lexington, statul Virginia, la circa 300 km de capitala federala.

”Seara trecuta mi s-a spus de catre proprietara Red Hen din Lexington, VA, sa plec pentru ca lucrez pentru @POTUS si, politicos, am plecat”, a scris Sarah Sanders sambata pe contul oficial de Twitter al secretarului de presa.

”Actiunile ei spun mult mai multe despre ea decat despre mine. Eu ma straduiesc intotdeauna sa tratez oamenii cu respect, inclusiv pe cei cu care sunt in dezacord, si voi continua sa fac asta”, a adaugat Sarah Sanders.

Proprietara restaurantului a confirmat incidentul si si-a aparat decizia de a refuza ca Sarah Sanders sa fie servita, a relatat Washington Post. ”Da, absolut. Am simtit ca sunt momente cand oamenii trebuie sa-si sustina convingerile”, a spus Stephanie Wilkinson pentru publicatia mentionata.

Mai multe sute de persoane au postat pe site-ul restaurantului atat mesaje de sprijin pentru Sanders, cat si de critici fata de gestul proprietarei.

Tot in aceasta saptamana, secretarul american pentru securitate interna, Kirstjen Nielsen, s-a vazut confruntata cu protestatari intr-un restaurant mexican din Washington, D.C. Protestatarii i-au strigat ”Rusine! Rusine!”, in contextul deciziei administratiei Trump de a-si mentine politica dura impotriva imigratiei la granita cu Mexic.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Suceava: Incendiu la o sectie de productie de tamplarie PVC din orasul Salcea

Un incendiu a izbucnit, duminica, la o sectie de productie de tamplarie PVC din Salcea,…

21 de minute ago

Campanie disperata de imagine: Ciolacu a mers la Florin Piersic la spital. Si Piedone s-a agatat de imaginea lui Piersic

Premierul Marcel Ciolacu i-a facut duminica o vizita actorului Florin Piersic, care este internat in…

O oră ago

„Punem un oltean presedinte. Ciuca, presedinte” – seful campaniei electorale a PNL

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat sambata, la lansarea candidatilor liberali din Vrancea, ca partidul…

28 de minute ago

„Califatul este solutia”. La Hamburg a avut loc o noua demonstratie a islamistilor care vor instituirea unui califat in Germania

Se estimeaza ca aproximativ 2.300 de persoane au participat sambata la o demonstratie organizata de…

38 de minute ago

Protestele continua in SUA. Studentii de la Virginia Commonwealth University au parasit ceremonia de absolvire in timpul discursului guvernatorului

Zeci de studenti de la Virginia Commonwealth University au parasit, sambata, ceremonia de absolvire, partial…

26 de minute ago

Cod galben de ploi torentiale pentru 14 judete. Temperaturile scad sub nivelul obisnuit al perioadei

ANM a transmis o noua avertizare de vreme rea. Potrivit meteorologilor, 14 judete sunt vizate…

O oră ago