Asta este sfarsitul PSD: „Nu mai sunt bani pentru alocatiile pentru copii”. PSD incearca acum disperat sa ascunda aceasta informatie

actualitate

Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Iasi a anuntat pe Facebook ca nu mai are bani pentru plata alocatiilor pentru copii. Informatia a fost stearsa insa dupa foarte scurt timp.

Jurnalistul Mircea Marian a apucat sa vada postarea celor de la Iasi si ironizeaza modul in care au reactionat apoi reprezentantii PSD.

„Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Iasi a anuntat, acum doua ore, pe Facebook, ca nu poate plati azi nici alocatiile pentru copii, nici pe cele pentru cresterea copilului. Motivul: nu au bani de la buget. Urmau sa revina cu un anunt privind data platii la inceputul saptamanii viitoare!

Si, cum credeti ca au rezolvat problema? Acum fix cinci minute au sters postarea :)))) Tocmai ii dadusem share, nu pricepeam de ce nu imi mai apare pe wall.

Asta e guvernarea PSD: problemele se rezolva bagand mizeria creata chiar de ei sub pres. Repet: la Iasi, guvernarea social-democrata a ramas fara bani pentru copii”, a scris Mircea Marian.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: