Asta-i pofta ce-au poftit. Comisia parlamentara de ancheta a facut anuntul in privinta Laurei Codruta Kovesi

news

Laura Codruta Kovesi, fost procuror general in 2009, va fi invitata pentru a fi audiata saptamana viitoare, miercuri, de catre Comisia de ancheta a alegerilor din 2009, a precizat presedintele acestui for, Mihai Fifor.

„Luni ne vom intalni cu domnul George Maior si cu domnul Vergil Voineagu, cel care a fost presedintele INS la data alegerilor”, a spus Fifor, citat de Mediafax.

„Pentru marti, (vor fi invitati la audieri, n.r.) domnul Robert Cazanciuc, domnul Gheorghe Netoiu, domnul Catalin Voicu si domnul Dumitru Iliescu”, a adaugat Fifor.

El a spus ca miercuri vor fi invitati la audieri Emil Boc si Laura Codruta Kovesi.

„Azi se pregateste materialul de invitare pentru toti cei pe care urmeaza sa-I audiem saptamana viitoare”, a mai spus Fifor.

Investigatia Comisiei de ancheta a parlamentului a pornit de la declaratiile lui Dan Andronic (fost consultant politic) in care acesta sustinea ca in seara celui de al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2009 a mers la locuinta lui Gabriel Oprea, in calitate de consultant politic, unde se aflau, printre altii, George Maior, sef al SRI la momentul respectiv, Florian Coldea, prim-adjunct al directorului SRI, si Laura Codruta Kovesi, la momentul acela procuror general al Romaniei.

Dan Andronic scria ca Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi erau preocupati, in seara alegerilor, de victoria lui Traian Basescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: ,

Comentarii: