„Asta-i schizofrenie grava”. Carmen Dan a anuntat ieri ca are loc o „lovitura de stat” iar azi s-a apucat sa lucreze cu „pucistii”

politica

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a anuntat, sambata, ca ministrul de Interne, Carmen Dan, este in biroul ei de la minister si i-a transmis informatii privind situatia precipitatiilor. Vineri, Carmen Dan acuza ca Grindeanu si Ponta au dat o „lovitura de stat”.

„Ministrul Carmen Dan m-a informat ci privire la efectele negative ale precipitatiilor. N-am vazut niciun act iresponsabil din partea cuiva care si-a inchis ministerul si a plecat acasa”, a declarat Ponta intr-o conferinta de presa.

Vineri seara, Carmen Dan lansa acuzatii grave la adresa lui Ponta si Grindeanu. „In acest moment cred ca ne confruntam cu o veritabila lovitura de stat. Este premier in functie pana la o motiune dar e singur. Un premier nu poate sa isi faca treaba fara cabinet. Incercarea disperata de a face un cabinet punand presiune si negociind insemna ca ti-ai propus sa creezi o structura care nu este constitutionala. O incercare disperata de a impune un guvern eludand Constitutia”, a declarat Carmen Dan la Antena 3.

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu se amuza pe evidenta lipsa de logica in actiuni a ministrului de Interne.

„Asta-i greu de pus in cuvinte. Poate schizofrenie grava, nu stiu diagnosticul. Ministra de interne – da, secretara de la Teleorman – ne explica aseara ca are loc un puci la Guvern. Astazi, „segeul” (sa-i zicem asa ca suna haios) povesteste ca sefa militiei a venit cuminte la birou si i-a transmis masurile legate de codul galben (bla bla). Ce intelegem de aici? Ca ministra colaboreaza cu pucistii, fara sa-i tina nimeni pistolul la tampla, de buna voie si nesilita de nimeni sau ca puciul a esuat?”, a scris Lazaroiu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: