„Asta inseamna ca am deranjat pe cine trebuia”. Reactia darza a lui Kovesi in fata atacurilor disperate ale PSD – Antena 3 – RTV

news

Atitudine calma a sefei DNA in fata atacurilor dezlantuite ale politicineilor penali si ale trusturilor de presa controlate de PSD. Ea spune ca nu este intimidata si ca este convinsa ca se afla pe „drumul cel bun”.

Intrebata, intr-un interviu la Europa FM, daca cred ca isi va duce mandatul pana la capat, avand in vedere atacurile dure lansate de politicieni impotriva ei, Kovesi a spus ca isi va face traba in continuare.

„Eu sa imi fac treaba in continuare. Pesonal nu ma simt intimidata, oricate hartuiri si atacuri sunt. Personal, am obervat in ultima perioada ca si intesitatea acestor atacuri a crescut si modul de hartuire a procurorilor s-a difersificat. Cel putin, dintr-o anumita perspectiva, asta arata ca suntem pe drumul cel bun, adica am deranjat pe cine trebuia”, a spus Kovesi la Europa FM.

„Si faptul ca se pun sume mari de bani in continuare pentru a fi atacati ne arata ca suntem pe drumul cel bun. Sunt bani platiti pentru a se face campanii impotriva DNA-ului, din ce in ce mai agresive”, a adaugat Kovesi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: