„Asta inseamna sa fii putred de bogat”. Iata cine a venit sa il sustina si sa il apere pe „nevinovatul” Liviu Dragnea in fata DNA

news

Printre simpatizantii PSD care s-au aflat, luni seara, in fata DNA pentru a-l sustine si apara pe Liviu Dragnea s-a aflat si Costin Rusu, fiul fostului primar din Tartasesti si bun prieten cu fiul Rovanei Plumb, Razvan Plumb.

Imbracat in negru si cu o atitudine fioroasa, Costin Rusu a incercat sa-i intimideze pe protestatari. Costin Rusu este un personaj foarte cunoscut in presa tablida, vcare a scris deseori despre extravagantele sale. Tatal sau a fost considerat cel mai nogat primar din Romania.

Iata ce scria Cancan in urma cu un an despre Costin Rusu, intr-un articol intitulat „Asta inseamna sa fii putred de bogat! Bozo si Printisorul de la Tartasesti au mers la Brasserie cu 377.000 E la ei!!!”.

„Unul este fiul Rovanei Plumb, altul baiatul primarului din Tartasesti, iar cei doi au o pasiune comuna: masinile de lux de peste 100.000 de E cu care merg prin oras, cluburile de noapte, restaurantele de top si fetele frumoase.

Asa s-a intamplat si vineri seara, atunci cand Razvan Bozo Plumb si Costin Rusu, cunoscut ca Printisorul din Tartasesti, au descins la Brasserie, un local din zona Herastrau. Au venit la volanul bolizilor de lux, asa cum le sta bine unor baieti putrezi de bogati.

Printisorul conducea un BMW X6M care costa 110.000 de euro, pret de catalog, iar fiul Rovanei Plumb un Mercedes S Coupe 65 AMG in valoare de 250.000 de euro. Cand si-au parcat bolizii, cei doi au atras toate privirile din zona.

Asta inseamna sa fii sacaitor de bogat! Facand un calcul asadar al celor doua masini si al ceasului, fara sa adaugam altele si cashul din buzunare, baietii au fost la Brasserie cu 377.000E la ei”, scria Cancan.

rusu

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: