„Asta inseamna sa fii un Mare Nesimtit!”. Ce a postat Tudorel Toader pe FB cand zeci de mii de romani ii cereau demisia

politica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a postat pe Facebook, duminica seara, chiar in timp ce zeci de mii de romani din toata tara ii cereau demisia in strada, un articol in care se sustine ca insusi presedintele CEDO a cerut gratiere in Romania.

Articolul dateaza din 3 februarie 2017, astfel incat postarea acestuia chiar in timp ce romanii protesteaza in strada este un gest de sfidare. Mai mult, articolul reprezinta de fapt o rastalmacire a unei declaratii a presedintelui CEDO, fiind publicat pe un site simpatizant al PSD. Chiar si una dintre prietenele lui Tudorel Toader spune ca este fake news.

Deputatul USR Stelian Ion se declara revoltat de postarea lui Toader, sustinand ca acesta are „epiderma mai groasa decat a unui pachiderm”.

„Tudorel Toader e un nesimtit! Sa dai foc la tara printr-o ordonanta nesimtita si sa postezi apoi, cand zeci de mii de romani protesteaza in strada impotriva ordonantei, un text prin care sugerezi ca CEDO ti-a cerut sa dai gratiere, asta insemna sa fii un Mare Nesimtit!

Adica sa nu-ti pese deloc de ce se intampla in jurul tau, de haosul pe care il provoci, sa ai epiderma mai groasa decat a unui pahiderm.

NESIMTIT, -A, nesimtiti, -te, adj. 1. Care este lipsit de bun-simt, de buna crestere, de cuviinta, de delicatete. ♦ Care denota, tradeaza nesimtire (2). 2. Care nu este simtit, perceput; care scapa simturilor sau trece neobservat; p. ext. insesizabil, imperceptibil. ♦ (Adverbial) Fara a putea fi perceput; incetul cu incetul; fara zgomot, tiptil; pe furis. – Pref. ne- + simtit”, a scris Stelian Ion pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: