Asta le intrece pe toate! Ponta sustine ca Liviu Dragnea a intervenit cu sarut-mana la Coldea si Maior ca sa-i ajute concubina, Irina Tanase, sa promoveze profesional

politica

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea se ruga de George Maior, pe vremea in care acesta conducea SRI, sa-i ajute iubita.

Fostul premier a mai spus ca nu intelege de ce Dragnea a inceput brusc sa-l antipatizeze pe Maior. ”Eu cred ca inclusiv ce s-a intamplat la Congres, 80% din alegatorii care au votat PSD in 2016 sunt dezgustati, scarbiti, le e rusine de Dragnea. O rusine! Nu s-a intamplat niciodata asa ceva nici macar la PCR! Dragnea n-a lasat pe nimeni sa vorbeasca. Discursul ala cu in 2040. Poate in 2040 iese el din inchisoare”, a declarat Ponta, pentru B1 TV.

Apoi s-a referit la faptul ca Irina Tanase, iubita lui Dragnea, a stat in primul rand la Congresul PSD. Si, ca un apropo, fostul premier a sustinut ca Dragnea nu ar mai fi fost acum atat de luptator impotriva lui George Maior si Florian Coldea daca acestia ar fi raspuns pozitiv rugamintilor lui de a o ajuta profesional pe Irina.

Ponta a refuzat sa spuna ce anume voia Dragnea sa obtina de la Maior pentru iubita sa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: