„Asta le intrece pe toate”. Vosganian isi reia agresivitatile stupide: „Protestatarii #Rezist isi supun copiii la mojicii si satanisme”

politica

Vicepresedintele ALDE, Varujan Vosgasnian, cere Autoritatii Nationale pentru Protectia Copilului si Adoptie sa inceapa o ancheta in cazul clipului in care au fost folositi copii si care indeamna la boicotarea referendumului pentru redefinirea familiei.

„In ultima vreme am asistat la folosirea in fel si chip a copiilor pentru a justifica faptele parintilor lor protestatari. A fost organizat protestul copiilor, micutii au fost pusi sa joace sotron pe chipuri de oameni, au fost facuti partasi la tot felul de obscenitati, ajungandu-se pana intr-acolo incat parintii – ca de pilda soferul suedez – sa aduca marturia copiilor pentru a se victimiza. Au fost expusi violentelor, invocandu-se mamele cu copii in brate expusi tunurilor de apa si gazelor lacrimogene, pentru a sensibiliza opinia publica. Nu s-a scos o vorba in legatura cu responsabilitatea parintilor care trebuie sa-si protejeze si sa-si educe copiii dincolo de mojicii si agresiuni de tot felul”, a afirmat purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, intr-o postare pe Facebook.

Deputatul ALDE a adaugat ca ar trebui vazut daca parintii copiilor care au aparut in video au stiut la ce sunt expusi cei mici si daca si-au dat in prealabil acordul ca acestia sa participe la realizarea clipului. Vosganian catalogheaza acest clip drept o inscenare „cu iz satanic”.

„In Romania exploatarea copiilor prin munca este interzisa, iar ziua de 12 iunie este Ziua mondiala impotriva exploatarii copilului prin munca. In mod similar, ca o adaugire morala si legala, este interzisa exploatarea copilului prin politica. Dar ceea ce vedem in filmul acesta, numit inexplicabil „Copiii referendumului”, le intrece pe toate. Trebuie folosite toate mijloacele legale pentru a pedepsi pe cei care au folosit copiii in modul acesta de neadmis. Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului si Adoptie trebuie sa declanseze toate procedurile legale in acest sens. Ar fi interesant de stiut daca parintii au stiut la ce le sunt expusi copii si daca au fost de acord cu acest lucru. Iar daca n-au fost, e de aflat cum accepta ca odraslele lor sa fie partase ale acestei inscenari cu iz satanic”, a completat Vosganian.

Comunitatea Declic a lansat, luni, clipul „Copiii referendumului”, care indeamna la boicot. Spot-ul este inspirat de serialul „Povestea Slujitoarei” si a devenit deja viral pe retelele de socializare.

Mesajul clipului e transmis dupa imagini care reproduc scene din „Povestea Slujitoarei”, un serial despre o distopie in care femeile fertile sunt folosite pentru reproducere, fiind considerate un bun al societatii, fara drept de a alege asupra propriei vieti.

In imagini, niste copii crescuti intr-o astfel de societate sunt pusi sa recapituleze ce anume se sarbatoreste pe 6 si 7 octombrie, data in care are loc referendumul. Apoi, acestia asista la arderea pe rug a unei femei, pe un camp ce se aseamana cu zona Palatului Parlamentului. Spotul se incheie cu mesajul “Depinde de noi ce viitor le pregatim. Daca va pasa, stati acasa”, #boicot.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: