„Asta n-a fost jurnalista? Credeam ca era destul cu Grapini”. Carmen Avram, pusa la punct de scriitorul Dan Alexe

news

Scriitorul Dan Alexe ironizeaza modul in care europarlamentarul PSD Carmen Avram, fosta jurnalista la Antena 3, se exprima in public.

„Europarlamentara Carmen Avram le face morala guvernantilor ca nu sprijina agricultura locala si le zice: ‘pana si voi o sa aveti nevoie de papa bun, ca sa capatati energie pentru anticipate’.

‘Un papa bun’… Asta n-a fost jurnalista? N-a invatat despre functiile limbajului si demnitatea discursului in public? Credeam ca era destul cu Grapini, dar uite c-o mai avem si pe-asta trimisa la Bruxelles, unde incaseaza o hazna de bani ca sa se pisiceasca precum o fetita de 14 ani cu ‘papa bun’.

E revoltator sa vezi oameni incapablii sa formuleze doua paragrafe corecte si care-si ascund platitudinea gandirii sub mieunat afectat ca sa dea impresia unei activitati, de bucurie ca i-au intrat ieri aia 7.000 de euro lunari (banutii) si ca n-are nimic de facut, ca parlamentul e suspendat. O fi avut o urma de vinovatie si si-a zis: ia sa urez eu la toata lumea un ‘papa bun’”, a scris Alexe pe Facebook.

Carmen Avram a atacat Guvernul pe Facebook, sustinand ca le face dosare penale medicilor in loc sa „gaseasca solutii pentru agricultura”.

„Germania ii cheama inapoi pe muncitorii romani si polonezi cu experienta la muncile campului, ca sa nu vina foametea peste tara. Guvern al Romaniei, ai de gand sa faci ceva? Ai in tara fermieri disperati ca nu au forta de munca, un milion de someri, dintre care unii cu experienta in fermele occidentale, si vreo 17 milioane de guri de hranit. Intelegem ca sunteti ocupati cu dosarele penale pentru medici, dar intre doua anchete ati putea gasi si o solutie pentru agricultura? Si, daca nu e cu banat, sa-i rugati frumos pe domnii cu monopol pe hrana noastra, sa-i primeasca in magazine pe producatorii romani? Nu de alta, dar pana si voi o sa aveti nevoie de papa bun, ca sa capatati energie pentru anticipate”, a scris Avram.

Mai mult despre: ,

Comentarii: