Asta nu e motiv de „revocare” din functie? Un recidivist eliberat de Tudorel Toader a incercat sa violeze o fetita de 13 ani in scara unui bloc din Bucuresti

news

Un barbat care a fos eliberat din inchisoare prin legea recursului compensatoriu a increcat sa violeze o fetita de 13 ani in scara unui bloc din Bucuresti. Barbatul a fost prins si se afla in arest preventiv.

Individul fusese condamnat anterior pentru viol, dar a fost eliberat prin legea recursului compensatoriu, in luna octombrie a anului trecut. Agresiunea a avut loc in scara unui bloc din sectorul 2 al Capitalei.

Camerele de supraveghere au avut un rol foarte important in identificarea si prinderea agresorului. Totul s-a intamplat intr-o scara de bloc din Sectorul 2 al Capitalei.

Fetita in varsta de 13 ani venise sa isi viziteze bunicii, insa nu a mai apucat sa urce pana la etajul 9 pentru ca barbatul in varsta de 41 de ani a agresat-o in fata liftului. Fetita s-a speriat si a inceput sa urce pe scari, moment in care agresorul a fugit din scara blocului.

“La data de 01.03.2018, in jurul orelor 13.05. – 13.10., inculpatul M.C. a urmarit-o pe persoana vatamata, in varsta de 13 ani, pana in scara blocului din str. Logofat Dan nr. 2, sectorul 2, mun. Bucuresti, unde, la parter, a agresat-o sexual, respectiv a atins-o cu mana in zona intima, in zona organelor genitale si a incercat sa-i introduca mana in pantaloni, incalcand astfel si pedeapsa complementara a interdictiei de a se afla in municipiul Bucuresti pentru o perioada de 5 ani, pedeapsa complementara definitiva prin Decizia Penala nr. 1999/20.10.2011 a Curtii de Apel Bucuresti. Facem precizarea ca inculpatul a fost eliberat la data de 19.10.2017, in temeiul Legii nr. 169/2017”, explica Parchetul, intr-un comunicat de presa remis Mediafax.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: