„Asta se intampla cand un infractor ajunge in varful statului”. Iohannis il executa din trei fraze pe seful PSD

politica

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat foarte taios, marti, fata de spectacolul cu valize oferit luni de Liviu Dragnea in Parlament.

„Asta se intampla daca un infractor ajunge in varful statului, e banal. Iar acest infractor Dragnea, care s-a cocotat in varful partidului si al statului, progreseaza. Din pacate, nu in domeniul calitatii politicilor publice, nu in domeniul statului de drept, dar iata ca progreseaza semnificativ in domeniul fake news. Ce a prezentat este ceea ce in ziua de astazi se numeste fake news. Mai demult, se numeau pur si simplu minciuni. Sunt minciuni pesediste adunate pentru cele cinci campanii la care a participat in decursul anilor. Nu pot sa nu mentionez valizele si constat cu tristete ca si in acest domeniu politica romaneasca s-a schimbat.

Am avut Caragiale mai demult cu ‘O scrisoare pierduta’, apoi acea faza ciudata cu biletelul roz pierdut si regasi. Am ajuns la faza cu valize. Asa se intampla cand un infractor ajunge in varful staului”, a declarat Iohannis.

Intrebat daca are cunostinta despre continutul valizei din Teleorman, presedintele a spus ca „Dragnea este disperat”.

”Nu stiu ce e cu aceste valize, nu avem niciun fel de legatura, nu stiu ce e in ele. Insa inteleg ca jurnalistii vor arata ce este in ele. Omul este disperat ca se arata tot mai mult ca are probleme majore si cauta sa aduca vorba despre alte lucruri, incearca manevre de manipulare si asta am numit fake news”, a spus Iohannis.

Luni, Liviu Dragnea a mers in Parlament cu doua valize, reactionand in acest mod la ancheta Rise Project ce se bazeaza pe o valiza cu documente Tel Drum, despre care jurnalistii spun ca a fost gasita de un satean din Teleorman.

Intr-o valiza, liderul PSD a adus gogosi, iar in a doua se aflau acte, cum ar fi ordonanta de clasare a unui dosar ce-l viza pe Klaus Iohannis, semnata de Cristian Lazar, dar si informari cu privire la dosarele in care ar fi fost implicat presedintele.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: