„Asta trebuie sa facem? Teatru? Mai bine pierd alegerile”. Dragnea, replica nervoasa adresata lui Dacian Ciolos. Ce avem insa acum?

politica

In urma cu exact un an de zile, Liviu Dragnea sustinea ca mai bine „pierde alegerile” decat sa spuna minciuni sau sa „joace tatreau”. Ce avem acum, dupa un an de zile? O multime de promisiuni neindeplinite si un spectacol de teatru atat de ieftin incat pana si sustinatorii sai de la Antena 3 au ras cu lacrimi.

„Daca trebuie sa castig alegerile cu PSD-ul mintind, mai bine pierd. (…) Daca tot astia vor castiga pe aceste minciuni, ne meritam soarta. (…) Eu nu vin in fata romanilor de la balcon, cand vine Romeo jos, sa-i spun: Astea sunt reflectiile mele, daca voi le sustineti, va sustin si eu. Asta trebuie sa facem? Teatru? Cu teatrul asta in 26 de ani de zile noi nu avem o autostrada care sa traverseze Romania. Acolo suntem. Capitalul romanesc este facut zob de catre cine? De multinationale. A spus cineva care este competitia dintre producatorii de carne de pui cu nemtii, ungurii si polonezii, ca ai nostri sunt cu apa la gura? Hai sa vedem ce e in viata reala! Fermierul pune pe masa reflectiile lui Ciolos si mai stiu eu care analist de la PNL?”, spunea Dragnea in octombrie 2016, potrivit Agerpres.

Premier in functie la acea vreme, Ciolos tocmai anuntase ca va prezenta public o platforma de principii, valori si proiecte care vor reflecta experienta din lunile de guvernare, o platforma care poate reprezenta o baza de discutii in perioada electorala cu partidele care spun ca il sustin ca premier.

„Dincolo de ceea ce afirma PNL si USR acum, e important sa avem o discutie pe niste principii, pe niste valori, pe niste teme mari pe care si eu cred ca trebuie sa lucram in perioada imediat urmatoare si apoi cetatenii trebuie lasati sa decida daca aceste principii, teme pot face obiectul unui program de guvernare. (…) Imi propun ca in perioada imediat urmatoare sa vin cu aceste principii, cu aceste valori, cu proiectele pe care le-am inceput si care, din punctul meu de vedere, ar putea fi continuate si in masura in care va exista o sustinere a acestor proiecte… Nu un program de guvernare, programul de guvernare este apanajul partidelor care participa la alegeri, dar cu o astfel de platforma, cu un astfel de proiect care sa reflecte cumva experienta pe care am acumulat-o in acesti ani, si sa spun asa, legamantul pe care l-as lasa pentru perioada urmatoare, cu asta da, pot sa contribui la dezbaterea ce va avea loc in perioada urmatoare”, spunea Ciolos la Digi24.

Dupa un an de la aceste declaratii ale lui Liviu Dragnea, Ro,ania este zguduita periodic de scandaluri create de acelasi Liviu Dragnea. Presedintele PSD incearca apoi sa le stinga cu spectacole de teatru ieftin, afirmand ba ca este victima unor forte oculte care ii racoleaza premierul, cum a fost in cazul Grindeanu, ba inghitindu-si lacrimile sun imperiul unor false suferinte cum a fost in cazul scandalului de acum cu Tudose.

Ultima reprezentantie a lui Dragnea a fost atat de penibila incat pana si la Antena 3 s-a ras cu sughituri. „Eu n-am vazut asa ceva de cand mama m-a facut. Cu toata dragostea, voi sunteti zdraveni la cap? Sanse sunt ca nu”, a spus Mircea Badea. El si-a facut cruce de trei ori. „Ce Tociu si Palade, pe astia doi ar trebui sa-i ia la bingo”, a mai spus Badea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: