Asta vad acum satenii din Unirea, judetul Dolj. Ieri, ei au fost dusi la mitingul PSD, unde Dragnea le-a spus ca totul este bine si frumos

politica

Jurnal de Craiova a dat publicitatii imagini cu noroaiele si gropile uriase din mijlocul satului Unirea din judetul Dolj, localitate din care au venit zeci de oameni la mitingul PSD de la Craiova. In timpul mitingului, Claudiu Manda si Liviu Dragnea au sustinut ca Guvernarea PSD a „schimbat” satul romanesc.

Iata cum arata strazile din satul Unirea, a doua zi dupa ce satenii au aflat, la mitingul PSD, din gura lui Liviu Dragnea ca totul este bine si frumos. „La aceasta ora sunt zeci de mii de proiecte in derulare, canalizare, apa, ulite asfaltate, crese, gradinite, scoala, dispensar, case, incepe sa se schimbe satul romanesc”, le-a spus Dragnea celor din Unirea la mitimgul din Craiova.

Zeci de sateni din Unirea au fost adusi de PSD la mitingul de la Craiova. Iata momentul in care au fost imbarcati in autocarele puse la dispozitie de PSD. „Imaginile sunt din Unirea, inregistrate de un coleg din USR. Unirea a pierdut peste 1000 de locuitori in ultimi ani, oameni plecati in cautarea unui loc de munca din care sa-si intretina familiile ramase acasa. Cei care nu pleaca viseaza si ei ca vor avea conditii de viata ca afara”, scria deputatul Claudiu Prisnel pe Facebook.

„Am ajuns in Guvern stiind exact cat se chinuie romanii la sate. Ani de zile ni s-a spus, pentru ca veneau tot felul de vedete si personalitati straine, ‘Lasati satele romanesti asa cum sunt ca sa venim noi sa le vedem, ca sa vedem cum era pe vremuri la noi’, ‘Eventual sa ne si pozati ca la gradina zoologica’, care or mai ramane prin sate, pentru ca copiii, tinerii incepeau sa plece, pe buna dreptate. Nici microbuzul de paine nu mai ajungea in sat, pentru ca se rupea. Si atunci am zis, noi putem sa stam indiferenti, n-o sa ne blesteme copiii nostri si copiii copiilor nostri daca in continuare la sat, cand iesi din curte, intri in noroi pana la genunchi?

Noi n-om fi in stare sa ridicam satul romanesc? Nu va spun cate piedici au fost, dar unde suntem astazi? Nu exista comuna in Romania in care sa nu fie investitii facute sau la care se lucreaza acum. Ati inceput si dumneavoastra sa stiti PNDL, ca s-a vorbit mult despre el, Programul de Dezvoltare Locala, in Parlament cei de la PNL si USR Plus Doi si-un Sfert, cele doua partide, au spus ca vor sa desfiinteze Programul de Dezvoltare Locala. La aceasta ora sunt zeci de mii de proiecte in derulare, canalizare, apa, ulite asfaltate, crese, gradinite, scoala, dispensar, case, incepe sa se schimbe satul romanesc”, le-a spus Dragnea participantilor la mitingul PSD, printre care se aflau si satenii din Unirea.

Mai mult despre: ,


Comentarii: