„Astazi am fost sa-l vad pe Liviu Dragnea”. Codrin si-a vizitat stapanul la puscarie

politica

Codrin Stefanescu, fost secretar general al PSD, tine sa anunte ca l-a vizitat din nou pe Liviu Dragnea la puscarie. „Nu vor sa-l scoata nici la munca, nu i se permite nici sa-si ingrijeasca problemele de sanatate”, acuza Stefanescu.

„Astazi am fost sa-l vad pe Liviu Dragnea! O duce rau cu sanatatea, o duce rau in general. Nu vor sa-l scoata nici la munca, nu i se permite nici sa-si ingrijeasca problemele de sanatate. Asteapta si asteapta ca cineva sa puna in practica decizia definitiva a instantei in acest sens. La el nu se aplica, indiferent de consecinte! Se chinuie, dar e puternic si va rezista! Daca cei care il pretuiesc si il sustin vor sa-i scrie, o pot face! Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Soseaua Alexandria nr 154, sector 5, Bucuresti, cod Postal 51527. Am promis ca va tin la curent cu starea sa, asta am facut!”, a scris Stefanescu pe Facebook.

Gabriela Firea, fosta sustinatoare ferventa a lui Dragnea, a afirmat joi ca nu mai tine legatura cu Liviu Dragnea si nici nu ar avea cum sa faca acest lucru, in contextul in care acesta este in inchisoare.

„Nu mai tin legatura, nici nu as avea cum cu domnul Dragnea. Nu am mai tinut legatura nici in ultima perioada, in ultimii ani, asa cum stiti foarte bine. Imi pare rau ca este acolo unde este. Nu poti sa te bucuri de lipsirea de libertate a niciunei persoane, fie ca este adversar, dusman, om care ti-a facut rau. Niciodata nu o sa ma bucur de raul cuiva, nici macar al unui adversat de-al meu, politic sau de alta natura. Recunosc faptul ca aseara tarziu, asa mi-am dat seama ca era ziua dumnealui, am citit pe un site un mesaj destul de emotionant al iubitei domniei sale, Irina si ce sa spun? Ca femeie mi s-a parut o gest foarte frumos si am fost emotionata, dar ca om politic spun foarte clar ca nu mai avem niciun fel de legatura si, din pacate, nu spun ca a vrut, poate nu a vrut, dar a scris o pagina neagra a istoriei PSD”, a afirmat Gabriela Firea chestionata daca mai tine legatura cu Liviu Dragnea, daca are un mesaj pentru el si daca acesta mai inseamna ceva pentru PSD.

Intrebata daca nici cu Irina Tanase nu mai tine legatura, in contextul in care erau discutii sa fie nasa ei, Gabriela Firea a replicat: „Niciodata eu si sotul meu nici nu am solicitat si nici nu am fost la randul nostru intrebati daca am vrea sa facem acest lucru. Alti colegi de-ai nostri stiu ca au fost intr-o astfel de discutie”.

„Nu am tinut legatura (cu Irina Tanase – n.r.) pentru ca nu aveam de ce. Nu cred ca e ea vinovata, spun si eu asa, pentru tot ce s-a intamplat politic, pana la urma. Deciziile politice le lua domnul Dragnea, nu le lua Irina, nu? Indiferent ca au fost discutii ca cineva sfatuia pe altcineva. Totusi, pana la urma, ne asumam. Poate si eu am luat anumite decizii proaste sfatuita de cineva, dar mi le-am asumat. Acum nu puteam sa dau vina pe altcineva”, a completat Firea.

Fostul ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat miercuri ca l-a gasit pe Liviu Dragnea, de ziua lui, „acelasi om puternic si semet”. Ea sustine ca nu i-a fost niciodata rusine de eticheta „omul lui Liviu Dragnea” care i-a fost pusa si se intreaba daca nu cumva actualii parlamentari ai PSD erau in aceeasi masura „oamenii lui Dragnea, in decembrie 2016”, inclusiv actuala conducere.

Liviu Dragnea a implinit, miercuri, 58 de ani.

Fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv in 27 mai 2019, de magistratii ICCJ, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Mai mult despre: ,

Comentarii: